LUGEJAMÄNG Soovita eneseabiraamatut, millest päriselt kasu on ja võida Michelle Obama uus menuk!

Linda Pärn
, raamatuportaali toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Eneseabiraamatuid ilmub nagu seeni pärast vihma ja kui mõni neist on sisutu või jääb lugejale kuidagi kaugeks, siis on ka neid, mis on tõeliselt head ja erilised. Kui oled lugenud mõnd käsiraamatut, mis on olnud sinu meelest eriti inspireeriv või pakkunud sulle raskel ajal tuge, siis soovita seda teistelegi.

Kirjuta meile, millise eneseabiraamatu lugemist oled enim nautinud. Miks? Kas selles on palju praktilisi näiteid või ülesandeid, on see teos eluline, hästi kirja pandud ja stiilne? Või see on nõnda aus ja autor nii läbinägelik, et teos puudutab lugejat tahes-tahtmata? Võib-olla pead oluliseks, et raamatus oleks piisavalt viiteid teaduslikele uuringutele ja sul on selle kohta häid näiteid? Või ehk soovid hoopis hoiatada raamatute eest, mille lugemine on täielik ajaraisk?

Kirjuta oma mõtted lahti ja osale kolme Michelle Obama uue raamatu «Meis kõigis on helgust» loosis. Saada vastus aadressile raamatud@postimees.ee märksõnaga «eneseabi».

Vastuseid ootame kuni 28. mai (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse raamatuportaalis. Toimetusel on õigus kirju toimetada, soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

***

Michelle Obama, «Meis kõigis on helgust».
Michelle Obama, «Meis kõigis on helgust». Foto: Raamat

Elu tõsistele väljakutsetele ei pruugi alati olla lihtsaid lahendusi või üheseid vastuseid, ent Michelle Obama usub, et me kõik suudame endale leida meetodid, mis aitavad meil muutuste tuules paremini navigeerida ja rahulikuks jääda. Raamatus «Meis kõigis on helgust» algatab ta lugejatega avameelse ja ausa dialoogi, arutledes teemade üle, millega maadlevad paljud.

Toetudes oma kogemustele ema, tütre, abikaasa, sõbra ja esimese leedina, jagab ta lugejatega oma harjumusi ja põhimõtteid, mida on edukalt kasutanud muutustega kohanemiseks ja takistuste ületamiseks. 

«Meis kõigis on helgust» on segu kaasa mõtlema ärgitavatest lugudest ja lihtsasti järgitavatest nõuannetest, mis innustavad lugejaid analüüsima oma elu, ära tundma rõõmu allikaid ja looma selles kaootilises maailmas tähendusrikkaid suhteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles