KAVAL Kirjastus reageeris riigikogus raamatute lugemisele kiiresti: saame aru, et seda oskust on paljudel vaja

Naine
Copy
Pildil Mario Kadastik (keskel).
Pildil Mario Kadastik (keskel). Foto: Madis Veltman / Postimees

Varro Vooglaid tegi eile, 15. mail, nördinud postituse, sest pidas Mario Kadastiku ja Mait Klaasseni raamatulugemist EKRE-vastaseks demonstratsiooniks. 

Esmaspäeval luges reformierakondlane Mario Kadastik riigikogu istungil raamatut «Kuidas mölakatega toime tulla». Raamatu esikaas oli EKRE pingirea poole ja seetõttu pidas EKRE fraktsiooni liige Varro Vooglaid seda kohatuks. 

LOE JUURDE: Varro Vooglaid oli häiritud mölakatest rääkivast raamatust Mario Kadastiku käes

Kadastik lükkas selle väite täna sotsiaalmeedias ümber, tunnustades viisakalt Vooglaidu kui oponenti. «Ma nii igaks juhuks täpsustaks, et Varro Vooglaid on veidi valesti aru saanud. Temasse isiklikult ma muide suhtun vägagi respekteerivalt. Ma olin vägagi kõhkleval seisukohal mida tähendas tema saamine riigikokku, et kuidas see saalis emotsioone tekitab, aga inimene on täiesti selgelt tööle pühendunud, äärmiselt viisakas ja korrektne. Alati korrektselt riides, alati ütleb viisakalt tere koridoris möödudes ja mul on null kriitikat tema käitumise vms osas niiet võin avalikult kinnitada, et Varro Vooglaid ei ole mölakas! Päriselt!»

Mario Kadastik
Mario Kadastik Foto: Madis Veltman / Postimees

Samas selgitas Kadastik ka sisulist külge: «Mul on raske raamatut teistpidi lugeda kui ma toolis otse istun. Raamat on mul pooleli tõesti, pole olnud aega lugeda kingitust enne, aga kuna saalis janditakse, siis seda aega vahepeal on. Aga kui keegi leidis, et see tema kohta käis, siis äkki tasub veidi mõelda miks?»

Kõnealune raamat on Äripäeva kirjastuse välja antud ellujäämisõpikute žanri liigitatud teos. Robert Suttoni sulest ilmunud raamatust võib leida nii äratundmist ja mõistmist kui ka lahendusi. Sellest leiab käitumisjuhiseid ja läbiproovitud nippe, kuidas mitte mölakliku käitumisega ära harjuda, kuidas sellega toime tulla ja mida teha siis, kui pilku peeglisse heites vaatab sealt vastu koleda ja kohatu käitumisega inimene. 

Äripäeva kirjastus kasutas lahvatanud skandaali nutikalt ära ja tegi kõnealusele raamatule korraliku soodushinna.

Lisaks Mario Kadastikule sirvis raamatud ka Mait Klaassen, kes oli lugemiseks valinud teose «Head kombed. Lihtne etikett ja käitumisjuhised». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles