Lugemisprogramm «Raamatuga kevadesse» viis osalejad rännakule ümber ilma

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Tallinna Keskraamatukogus lõppes lugemisprogrammi «Raamatuga kevadesse» üheteistkümnes hooaeg. Noortele ja täiskasvanutele suunatud programmi eesmärk on tutvustada kirjandust ja aidata lugejatel leida raamaturiiulitelt uusi lemmikuid.

Programmi seekordse hooaja alapealkirjaks oli «Raamatuga ümber ilma». Osalejad said oktoobrist aprilli lõpuni lugeda teoseid eripalgelistest paikadest, matkaradadest ja inimestest maailma eri nurkades. Programmi avaüritusel esitleti Pagulasabi muusikaplaati «Kuula mu loo kõla», mis viis maailmarännule läbi muusika. Vaheüritusel käis oma rännakutest ja liikumisharrastustest rääkimas Kertu Jukkum. Programmi lõppu tähistati Theatrumi kohvikus Ait, kus oma tööd ja loomingut tutvustas muusik ja kirjanik Kadri-Ann Sumera.

Programmi üheteistkümnendast hooajast võttis osa 170 lugejat ning täideti 1579 tagasisidelehte. Edukaid lõpetajaid, kes täitsid vähemalt 15 lugemisväljakutse punkti, oli 59.

Programmi toetas auhindadega raamatukaupluste kett Apollo, kirjastus Petrone Print, kirjanik Eduard Tüür, Eesti Noorsooteater, kirjandusõhtu «Viimane Neljapäev» ja Kalev Spa veekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles