Minka Kelly 2 lemmikraamatut, mis on tõlgitud ka eesti keelde

Raamatuportaal
Copy
Minka Kelly.
Minka Kelly. Foto: Shutterstock

USA näitleja ja modell Minka Kelly kirjutas oma elust paljastava mälestusteraamatu «Tell Me Everything» ja jagab Amazonis sel puhul lugemissoovitusi.

bell hooks, «Kõik armastusest. Uusi nägemusi»

«Ma armastan bell hooksitekste nii väga,» kiidab Minka Kelly. «Ta tuletab meile meelde, et me armastaksime elu ja et surm ei pea olema negatiivne teema, vaid see võib võimendada kõiki elu hetki.»

«Kõik armastusest» käsitleb armastuse olemust tänapäeva ühiskonnas. Autor põimib isiklikke lugusid psühholoogiliste ja filosoofiliste ideedega. hooks keskendub romantilisele armastusele, olles veendunud, et meie kultuuris on mehi kasvatatud umbusaldama armastuse väärtust ja võimu ning naisi on kasvatatud kõikvõimalikes olukordades armastust üles näitama – ka siis, kui nende vajadus olla armastatud jääb rahuldamata.

Malcolm Gladwell, «Suheldes võõrastega. Mida peaksime teadma inimestest, kellest me midagi ei tea»

«See on väga oluline raamat võõrastest ja kuidas neid mõista. Soovitan soojalt,» ütleb ta.

Malcolm Gladwell on raamatusse «Suheldes võõrastega» kokku kogunud hulga kõnekaid näiteid ajaloost, psühholoogiast ja kurikuulsatest kohtulugudest, et näidata, milliste kohutavate tulemusteni võivad arusaamatused ning möödarääkimised meid viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles