Kätlin Vainola ja Kertu Sillaste kingivad 1000 raamatut ukraina lastele

Raamatuportaal
Copy
Kätlin Vainola.
Kätlin Vainola. Foto: Piia Ruber

Neljapäeval, 1. juunil (lastekaitsepäeval) kell 11.10 kohtuvad kirjanik Kätlin Vainola ja illustraator Kertu Sillaste 150 Lilleküla Gümnaasiumi 1. ja 2. klassis õppiva ukraina lapsega, et tutvustada neile ennast ja oma tegemisi ning kinkida lastele ukrainakeelne raamat «Kus on armastus?». Raamatu tõlkis Katja Novak ja selle eestikeelne väljaanne ilmus 2014. aastal.

Raamat räägib Saarast, kes saapaga pahuksisse minnes arvab, et see teda ei armasta. Koos emaga asub tüdruk erinevaid armastuse märke otsima ning nad avastavad, et nende elus on hoolimist ja armastust palju. See on peidus vanaema kootud kinnastes, isa värvitud majas ja ahjus küpsevas koogis. Seda saab katsuda ja tunda. Armastust tuleb hoida, et see ära ei kaoks, leiab Saara lõpuks.

Ukrainakeelne lasteraamat «Kus on armastus?»
Ukrainakeelne lasteraamat «Kus on armastus?» Foto: Raamat

Projekti «Toome inimesed kokku! Lastekirjandus Eestisse ja Eestist» raames kingib kirjastus Päike ja Pilv 6-8aastatele siin elavatele ukraina lastele 1000 ukrainakeelset raamatut «Kus on armastus?». Projekti kaasrahastab Euroopa Liidu fond Loov Euroopa.

Ukrainakeelse raamatu esitlus toimub neljapäeval, 1. juunil kl 11.10 Lilleküla gümnaasiumi õppehoones Räägu 49 (TLÜ õppehoone).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles