Rotermannis on avatud lugemise kasvuhoone

Raamatuportaal
Copy
Lugemise kasvuhoone.
Lugemise kasvuhoone. Foto: Marek Metslaid

Rotermanni kvartali peatänava uhiuues kasvuhoone raamatukogus saab lugeda ja kaasa haarata raamatuid ning noppida tomateid.

«Rahvusraamatukogul (RaRa) on hea meel koostöö üle Rotermanni kvartaliga. Inimkeskne ja mõnus linnaruum on ideaalne koht lugemiseks, sirvimiseks ja kõigeks muuks, mis raamatutega seotud. Ootame kõiki sinna mõnusalt aega veetma,» kõneles rahvusraamatukogu direktor Janne Andresoo.

«Esimese autovaba kvartalina oleme läbi aegade pidanud oluliseks kvaliteetset linnaruumi, kus igal külalisel on mõnus olla. Eelmisel sügisel avasime troopilise sisekliimaga Palmigalerii, mis on saanud populaarseks kohtumispaigaks. Sel aastal on fookuses välialad – oleme juurde rajamas istumis- ja rohealasid, mis võimaldavad külastajatel nautida suvist olemist ka mujal kui kohvikuterrassil. RaRa lugemise kasvuhoone toel saab aga kvartalis kulgemine olema palju nauditavam ja sisulisem,» kommenteeris Rotermanni turundusjuht Triin Tammela, kes väljendas rõõmu selle üle, et RaRa hüpikriiul just Rotermannis avati.

Lugemise kasvuhoone.
Lugemise kasvuhoone. Foto: Marek Metslaid

Suvist raamatukogu varustab Eesti Rahvusraamatukogu hoiuraamatukogu. Valikust leiab nii eesti-, soome- kui ka ingliskeelset kirjandust maailma erinevatest paikadest, kunstiajaloost, arhitektuurist. Ära pole unustatud ka pisemaid raamatuhuvilisi. Teoseid tagastama ei pea.

Raamatukogu on avatud Rotermanni peaväljaku ääres avatud iga päev kell 9–19.

Rahvusraamatukogu on varasemalt avanud reisiraamatukogud Tallinna bussijaamas ja A terminalis, Tartu bussijaamas, Rakvere bussijaamas, Jõhvi bussijaamas ja Hiiumaa praamidel. Pop-up raamatukogu avati Tallinna Raekoha platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles