Rahva Raamat tuli turule Eesti esimese piiramatu audio- ja e-raamatute äpiga

Raamatuportaal
Copy
Rahva Raamatu äpp.
Rahva Raamatu äpp. Foto: Rahva Raamat

Sellest nädalast saab Rahva Raamatu äpis lisaks audioraamatutele tarbida ühe ja sama kuutasu eest piiramatult ka e-raamatuid. Tegemist on Eesti esimese omataolise teenusega, kust leiab rohkem kui 8000 nii näitlejate kui ka autorite endi sisseloetud heliraamatut ja enam kui 5000 e-raamatut.

E-raamatute kuutasupõhise teenuse lisandumine on Rahva Raamatu tegevjuhi Rain Siemeri sõnul osa ettevõtte laiemast missioonist, et Eesti inimesed rohkem loeksid. «Meie eesmärk on kaasata lugema kõik inimesed, olenemata sellest, kas eelistatakse sisu tarbida paberil, telefoniekraanil või kõrvaklappidest,» lisas ta. Siemeri sõnul on äpis mõeldud ka vaeglugejate peale, kellele on antud võimalus valida eraldi düslektikute kirjatüüp.

Rahva Raamatu mobiilirakenduse tootejuhi Sander Tammeri sõnul ei jää rakendus oma funktsionaalsuse ja kasutajamugavuse poolest kuidagi alla välismaa suurtele tegijatele. «Lugemis- ja kuulamiskogemust saab kohandada vastavalt individuaalsetele eelisustele – alates erinevate kirjastiilide- ja suuruste ning taustavärvi valikust kuni võimaluseni teha märkmeid ja muuta kuulamiskiirust,» selgitas Tammer. Piiramatu mudel garanteerib Tammeri sõnul ka riskivaba tarbimise – kui mõni lugeja või raamat ei meeldi, saab kohe järgmise valida, ilma et limiit ette tuleks.

Rakendusest leiab nii eesti- kui ingliskeelset sisu igast žanrist ning igale vanusegrupile. Lisaks ilu- ja aimekirjandusele on lai valik raamatuid ka lastele ja noortele. Paljud populaarsed teosed on toodetud eksklusiivselt vaid Rahva Raamatu äpi jaoks. Näiteks luges omaenda raamatu «Kuidas alustada investeerimisega» sisse edukas investor Kristi Saare, näitleja Evelin Võigemast andis oma hääle ülipopulaarsele romaanile «Kus laulavad langustid» ning ettevõtja ja kirjanik Lauri Räpp selle sajandi populaarseimaks luuleraamatuks tituleeritud «Lihtsate asjade tähtsusele».

Huvipakkuvat sisu saab äpis ühe kuutasu eest lugeda ja kuulata piiramatult. Esimesed 14 päeva on tasuta ning hiljem tuleb kogupaketi eest välja käia 13.99 € kuus. Uut sisu hakkab äppi lisanduma igakuiselt.

Rahva Raamatu uuendatud rakendus on saadaval nii App Store’is kui Google Play poes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles