Modell Rosie Huntington Whiteley oma lemmikraamatust: loen seda korra aastas

Raamatuportaal
Copy
Rosie Huntington-Whiteley.
Rosie Huntington-Whiteley. Foto: Loic Venance / AFP/ Scanpix

Supermodell Rosie Huntington Whiteley rääkis ajakirjale Marie Claire, et püüab kord aastas oma lemmikraamatut üle lugeda.

«Neli kokkulepet» Don Miguel Ruiz
«Neli kokkulepet» Don Miguel Ruiz Foto: Raamat

«Üks mu lemmikraamatuid, ja ma ütleksin, et see on kõige võimsam raamat, mida ma kunagi lugenud olen, on «Neli kokkulepet». Ma ei tea, kas olete seda kunagi lugenud, aga see on tõesti ilus raamat, see räägib vaimsusest. See on raamat, mis muutis mu elu,» kiitis Rosie Huntington Whiteley. «Ostan seda sageli ka kingitusteks ja jagan laiali. Püüan seda umbes korra aastas lugeda.»

Rosie Huntington Whiteley selgitusel aitab see Don Miguel Ruizi teos tal taas keskenduda ja maha rahuneda, kui elus on keerulisem periood ning lained löövad üle pea kokku. Nõnda ostabki ta uue eksemplari «Nelja kokkulepet», loeb läbi ja kingib mõnele sõbrale edasi.

«Kindlasti on see raamat, mida olen ostnud ja lugenud kõige rohkem ning sellel on olnud mu elule tohutu mõju,» märkis ta. «Mulle meeldib, et saan seda jagada ja anda teistele inimestele, et siis hiljem nendega selle üle arutada. Soovitan seda väga kõrgelt. Tõesti-tõesti kõrgelt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles