Menukas Eesti lugemisäpis on nüüd ka inimhäälel sisse loetud audioraamatud

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Kodumaine menuk Elisa Raamat läbis suure uuenduse, äppi lisandusid inimhäälel sisse loetud audioraamatud, paranes kasutajakogemus ja välimus. Keskmiselt loeb Elisa Raamatu klient aastas 20 raamatut ning kõige menukamat teost avati mullu ühtekokku 50 000 korda.

Tänavu üheksandat sünnipäeva tähistav Elisa Raamat sai uue ja olulise versiooniuuenduse, millega lisati äppi klientide poolt kaua nõutud lisa: audioraamatud. «Kasutajate poolt pikalt oodatud unistus on tänaseks täitunud, sest tõime Elisa Raamatusse inimeste ja näitlejate poolt sisse loetud raamatud. Elisa hakkab ka ise hoogsalt audioraamatute tootmisega tegelema, et pakkuda ühe kuutasu eest piiramatut ligipääsu pidevalt kasvavale audioraamatute kogule,» sõnas Elisa Eesti erakliendiüksuse juht ja juhatuse liige Mailiis Ploomann.

Olulisi uuendusi jagub rakenduses veelgi. Kogu rakenduse disain läbis värskenduskuuri ja teeb kliendi kasutuskogemuse veelgi mugavamaks ning seni kasutajatele eesti keeles raamatuid ette lugenud Elisa iseluger oskab nüüd raamatuid ette lugeda ka võõrkeeltes.

«Elisa Raamat on aastast-aastasse järjest kasvanud ning äppi on selle turule tulemisest saadik alla laetud ligi 175 000 korda. Viimastel aastatel on teenus näidanud veelgi suuremaid kasvunumbreid ja kasutusaktiivsust, kusjuures keskmiselt luges üks klient aastas 20 raamatut,» lausus Ploomann. «Seda, et äpi on enda jaoks üles leidnud järjest rohkemad inimesed, ilmestab selgelt ka see, et möödunud aasta kõige edukamat teost avati enam kui 50 000 korda ning pea kõiki raamatuid avati vähemalt üks kord,» lisas ta.

Rakenduses on tänaseks pea 5000 raamatut ja plaanis on järjepidevalt juurde toota kvaliteetset eestikeelset sisu. Igakuiselt leiab äpist eksklusiivraamatuid, mille näol on tegemist end maailmas tõestanud teostega, mida Eesti poeriiulitelt veel ei leia. Uusi teoseid lisandub rakendusse iganädalaselt koos värskete ajakirjadega ning raamatuid saab lugeda või kuulata ka internetiühenduseta.

Lisaks leiab rakendusest eksklusiivse Elisa Essents kogumiku, mis sai alguse 2020. aastal, kui Elisa alustas ka ise raamatute kirjastamisega, tuues äppi raamatusarja, mille kaudu pakutakse erinevate eneseabi- ja juhendraamatute lihtsustatud ja kokkuvõtlikke ülevaateid.

Uue rakenduse leiab nii Apple App Store’ist kui ka Google’i Play poest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles