Maailma suurim eneseabiraamatute kirjastaja avaldas Eesti naise raamatu. «See tundub siiani uskumatu!»

Raamatuportaal
Copy
Kristina Mänd-Lakhiani.
Kristina Mänd-Lakhiani. Foto: Karen Härms

Kristina Mänd-Lakhiani on seni ainus eestlane, kelle raamatu võttis kirjastada maailmas üks hinnatumaid kirjastajaid Hay House. Juuni keskpaigast on Kristina raamat «Becoming Flawesome» müügil Inglismaal, USAs ja Austraalias ning juba juulis ootab Kristinat USAs raamatutuur.

«Võiks arvata, et ma tunnen kergendust, kuid see kõik on ju alles algus,» rõõmustab värske rahvusvaheline autor Kristina, kes ühtlasi on ka ühe maailma suurima haridusplatvormi, kahekümne miljoni «õpilasega» Mindvalley kaaslooja. «Tegelikult on see olnud keeruline teekond ja siia on läinud palju töötunde. Pean tunnistama, et see tundub siiani uskumatu,» nendib ta.

Kristina raamat kasvas välja ta oma elukogemusest ja enne, kui kogemusest sai raamat, sai sellest Mindvalley kursus «Ela oma reeglite järgi», mis on avaldanud mõju kümnetele tuhandetele inimestele, kes oma kogemust Kristina kursusest Mindvalley lehel jagavad.

Kristina Mänd-Lakhiani raamat «Becoming Flawesome» USA raamatupoes.
Kristina Mänd-Lakhiani raamat «Becoming Flawesome» USA raamatupoes. Foto: Erakogu

Kristina mängis ingliskeelsete sõnadega awesome (suurepärane) ja flaws (vead) ning leidis, et need mõlemad on autentse inimese osad. «Nii tuligi pealkiri «Becoming Flawesome». Olin ise elus kohas, kus taipasin, et ma ei elanud päris nii nagu minu jaoks õige oli. Maailmas, kus on pidevalt üksteisest mööda jooksmist, võistlemist ja ellujäämist, on vaja endalt küsida, kas ma olen tõesti rahul, kas ma liigun õiges suunas? Kuidas ma saan teha edukat karjääri, aga olla alati olemas oma lastele ja endale? Kuidas aru saada, kes ma sisimas olen, mida ma siin elus teen?»

Töötades igapäevaselt koos bestsellerite autorite ja tuntud õpetajatega taipas Kristina, et tal on käes ainulaadne vaatenurk. Ta muutis oma elu, lõi kursuse ja kiirelt hakkas tulema soe vastuvõtt. Nii saigi järgmiseks unistuseks oma raamat, mis esiti on ka Eestis müügil inglise keelsena, kuid juba selle aasta lõpus ilmub ka eestikeelne versioon.

Hay House'i autorite hulka kuuluvad näiteks dr Wayne Dyer (Muuda oma mõtteid, muudad oma elu), Doreen Virtue (inglikaardid ja inglite sõnumid), Mel Robbins (5 Sekundi Reegel), Vani Hari (Food Babe), dr Joe Dispenza (You are the placebo), muidugi ka Louis Hay ise ning paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles