Uus raamat paljastab, miks Jackie Onassis Madonnat ei sallinud

Raamatuportaal
Copy
25. juuni 1992. Jacqueline Kennedy Onassis
25. juuni 1992. Jacqueline Kennedy Onassis Foto: SUSAN RAGAN / AP / Scanpix

Jacqueline Kennedy Onassise uus biograafia selgitab, miks ta oli lauljanna Madonna vastu nõnda tõrges.

Biograaf J. Randy Taraborrelli, kelle sulest ilmub peagi raamat «Jackie: Public, Private, Secret» [Jackie: avalik, privaatne, salajane – toim] rääkis ajakirjale People, et endine USA esileedi polnud vaimustuses, kui tema pojal John F. Kennedy juunioril oli 1980. aastate lõpus Madonnaga suhe. Kuigi siiani on oletatud, et Madonna ei meeldinud Onassisele seepärast, et ta meenutas välimuse poolest Marilyn Monroe'd, ütles Taraborrelli, et see polnud sugugi Jackie Onassise põhiprobleem.

«Jackie probleem Madonnaga oli see, et too oli abielus,» tõdes Taraborrelli.

Tema sõnul oli antipaatia põhjuseks veel üks tõsiasi. Nimelt ei mõistnud Onassis Madonna suurt tähelepanuvajadust.

«Jackie püüdis kogu oma kuulsusrikka elu jooksul vältida paparatsosid, samas kui Madonnale meeldis neid just peibutada,» ütles biograaf, «ja Jackie ei suutnud seda üldse mõista.»

Onassis nõustus vaatama üht näidendit, milles Madonna koos tema pojaga osales, kuid tegi seda, kandes punast parukat, et keegi teda ära ei tunneks. Pärast etendust keeldus ta lava taha minemast.

«Ta ei tahtnud anda Johni ja Madonna suhtele oma heakskiitu, lastes end pildistada,» selgitas Taraborrelli.

Ka Laulja Carly Simon, üks Onassise lähedasi sõpru, on varem öelnud, et endine esileedi oli mures oma poja suhte pärast popstaariga. «Jackie pühendus sellele, et suunata poega õigele teele,» rääkis Simon People'ile 2019. aastal. «Talle ei meeldinud mõned naised – ta oli Madonnast šokeeritud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles