Johann Urb ja Rachel Pringle Urb soovitavad raamatut, mis õpetab suhteid parandama

Raamatuportaal
Copy
Pildil Johann Urb, Rachel Pringle Urb ja Tiit Trofimov.
Pildil Johann Urb, Rachel Pringle Urb ja Tiit Trofimov. Foto: Silver Sillak

Johann Urb ja Rachel Pringle Urb ütlevad, et kui valida suhte parandamiseks vaid üksainus raamat, võiks see olla Kathlyn Hendricksi ja Gay Hendricksi kirjutatud raamat «Teadlik armastus». See on nende sõnul teadliku suhtlemise piibel.

Kõige enam mõjutanud raamat

Urbid ütlevad, et just see raamat on neid nii paari, õpetajate kui ka sügavama armastuse teejuhtidena kõige enam mõjutanud.

Kathlyn ja Gay Hendricks, «Teadlik armastus».
Kathlyn ja Gay Hendricks, «Teadlik armastus». Foto: Raamat

Põhjalikud tekstid aitavad lugejatel jõuda oma probleemide juurteni, andes neile vahendid ning näidates teed, kuidas leida lahendusi ja luua püsiv armastus. Teadliku suhtlemise hästi sõnastatud seletus ja mikrotõdede kasutamine aitab paaridel muuta oma arusaama teineteisega kontakti saamisest ja vastase liitlaseks tegemisest.

«Gay ja Kathleen Hendricks on olnud meie eelkäijad ning nende julgus, abivalmidus ja tarkus sillutavad endiselt teed, et meie ühiskond võiks jõuda erakordse armastuse väljendamiseni. See raamat on parim, mida me soovitada oskame,» ütlevad nad.

Võtted, mis aitavad saada suhtes õnnelikuks

Gay ja Kathlyn Hendricks on töötanud välja täpsed võtted aitamaks luua elutähtsat partnerlust ning kasvatamaks igaühes energiat, loovust ja õnnelikkust. Autorid õpetavad, kuidas vabaneda võimuvõitlusest ja vajadusest kontrollida; tasakaalustada läheduse ja omaette olemise soovi; suurendada mikroskoopilist tõtt rääkides lähedustunnet; suhelda viisil, mis ei pane tülitsema; teha kokkuleppeid, millest kinni suudate pidada; lubada oma ellu rohkem naudingut.

Autorid on öelnud, et olles suunatud nii üksikisikutele kui ka paaridele, ravib «Teadlik armastus» vanu haavu ja süvendab võimet nautida, annab kindlustunde ja tagab armastuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles