EDU SALADUS? Elon Muski 3 lemmikraamatut, mida saab lugeda ka eesti keeles

Joonas-Hendrik Mägi
, suvereporter
Copy
Elon Musk
Elon Musk Foto: SCANPIX

Elon Musk on maailma kõige rikkam inimene, kes on viimastel aastatel oma ootamatute otsuste ja aukartust äratavate intervjuudega palju kõneainet tekitanud. Üks edu valemitest on aga alati teadlik ja suur lugemus. Need on 3 Elon Muski lemmikraamatut. 

«Sõrmuste isand»

«Sõrmuste isand» on fantaasiaromaanide triloogia, millest on tehtud ka suurejoonelised filmid. Kõik, kes te aga antud teost armastate, teadke, et te istute koos maailma rikkaima mehega ühes paadis. «Ma tean, et see kõlab kui klišee, aga «Sõrmuste Isand» on minu läbi aegade lemmikraamat,» on Musk oma Twitteris säutsunud. 

«Steve Jobs»

Steve Jobs on Apple´i asutaja, kes on kirjutanud oma elust telliskivi paksuse raamatu. On kohati lausa irooniline, et tänaseks päevaks maailma rikkaimaks meheks saanud Musk, peab oma lemmikraamatuks endise suure ärimagnaadi elulugu. 

«Nullist üheni»

Selles raamatus näitab Peter Thiel, legendaarne ettevõtja ja investor, PayPali asutaja ja paljude teiste üliedukate ettevõtete käimalükkaja, kuidas jõuda uute võimaluste ja väljakutseteni. Võib üpris kindlalt väita, et raamat on mänginud Muski elus kandvat rolli. 

Allikad: Speechify, MOST RECOMMENDED BOOKS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles