LIIGA ISIKLIK Britney Spearsi endised kallimad on takistanud naise raamatu avaldamist

Raamatuportaal
Copy
Britney Spears 2019. aastal.
Britney Spears 2019. aastal. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/File Photo/Scanpix

Miljonid fännid ootavad suure huviga popstaari Britney Spearsi uut memuaari, mis peaks raamatupoodidesse jõudma selle aasta oktoobris. Nüüd on aga selgunud, et Spearsi endised poiss-sõbrad on üritanud raamatu avaldamist peatada, kirjutab The Sun.

Laulja Justin Timberlake ja näitleja Colin Farrell ei ole naise kõikepaljastava raamatu üle rõõmsad ning on vaidlustanud suure osa memuaaris ilmuvatest tekstidest. Mehed, kes olid 1990. aastatel Spearsiga romantilistes suhetes, on valmis naise kohtusse kaebama, kui raamatust ei eemaldata intiimseid üksikasju nende eludest. Meeste nõudmiste tõttu on raamatu avaldamine lükkunud neli kuud edasi oktoobrisse, kuigi Spearsi memuaarid pidid lugejateni jõudma juba tunduvalt varem.

4/01/01 - California. Britney Spears & Justin Timberlake.A Family Celebration 2001 At The Regent Beverly Wilshire Hotel. PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: x675530GlobexPhotos/MediaPunchx
4/01/01 - California. Britney Spears & Justin Timberlake.A Family Celebration 2001 At The Regent Beverly Wilshire Hotel. PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: x675530GlobexPhotos/MediaPunchx Foto: 675530Globe Photos/MediaPunch/imago images

Justin Timberlake oli Britney Spearsiga tõsisemates suhetes 1999. aastast kuni 2002. aastani, olles esmakordselt temaga kohtunud 1992. aastal telesaate Mickey Mouse Club võtetel. 2003. aastal nähti Colin Farrelli ja Spearsi mitmel korral koos ning meediani jõudsid jutud, et nad on romantilises suhtes, kuid mees on eitanud, et nad olid paar.

Colin Farrell
Colin Farrell Foto: WENN.com

Anonüümseks jääda sooviv allikas ütles, et meeste advokaadid nõudsid raamatu tekstide nägemist ja võtsid välja tekstilõigud, mis Timberlake ja Farrelli mainet rikkuda võivad. Allika sõnul on raamatus veel palju jaburaid lugusid, kuid Justin ja Colin olid teadlikud sellest, mida Spears nende kohta raamatus kirjutada võib.

Juriidiline protsess tähendas, et teose avaldamist lükati edasi neli kuud, kuna pikalt arutleti selle üle, mida raamatusse jätta ja mida välja võtta. Nüüd on probleemid lõpuks lahendatud ja naise autobiograafia on valmis avaldumiseks.

Tema kõikehõlmav raamat «The Woman In Me» (Naine Minus) ilmub 24. oktoobril ja annab superstaarile võimaluse püstitada ka raamatumüügi rekord.

Teine allikas ütles, et Spearsi raamat on geniaalne ja südamlik. See on andnud talle võimaluse rääkida oma lugu, mis pole kindlasti olnud lihtne, kuid mis on tema fännidele uskumatult hariv. Lisaks tema romantiliste suhete üksikasjadele hõlmab see ka konservatuuri, mis andis naise isale Jamiele 13 aastaks kontrolli tema elu ja rahaasjade üle.

Naise memuaari avaldab kirjastus Gallery Books, kes kirjeldas teost kui vaprat ja hämmastavalt liigutavat lugu vabadusest, kuulsusest, emadusest, ellujäämisest, usust ja lootusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles