Hollywoodi staar Jamie Lee Curtis õpetab uues lasteraamatus kannatlikkust

Raamatuportaal
Copy
Jamie Lee Curtis oma graafilise romaaniga «Mother Nature» (Emake loodus).
Jamie Lee Curtis oma graafilise romaaniga «Mother Nature» (Emake loodus). Foto: CHRIS DELMAS/AFP/Scanpix

Oscariga pärjatud Jamie Lee Curtis on avaldanud kaksteist menukat lasteraamatut ja peagi valmib veel üks. Pildiraamat «Just One More Sleep» (Ainult üks uni veel) on nn laste eneseabiraamat, mis aitab mõista ootamise tähtsust.

«Just One More Sleep». Autor Jamie Lee Curtis, illustreerinud Laura Cornell.
«Just One More Sleep». Autor Jamie Lee Curtis, illustreerinud Laura Cornell. Foto: Penguin Young Readers via AP/Scanpix

Jamie Lee Curtise uue lasteraamatu pildid tegi illustraator Laura Cornell, kellega ta on varemgi koostööd teinud.

Kirjastus Philomel Books andis teada, et raamat toob esile viivitatud rahulolu eeliseid ja selgitab, miks ootamine võib olla imeline. «Ootamine pole lihtne - eriti lastele, kes sageli mõõdavad aja kulgemist selle järgi, mitu ööund on veel erilise päevani jäänud. Selle raamatuga kanaliseerivad Curtis ja Cornell on sellesse raamatusse pakkinud lapsepõlve elevuse, mis ootamisega kaasneb ning aitavad noortel lugejatel aastaringselt erilisi sündmusi hinnata,» edastab Bookstr kirjastuse teadet.

«Selle raamatu seeme sai mulda 2020. aastajõuluõhtul, kui nägin oma 4-aastast naabritüdrukut Bettyt ja ütlesin talle: «Jõuluvana on teel!» Ta noomis mind ja ütles: «Ei, Jamie, veel üks uni ja siis tuleb jõuluvana.» Selle hetke tema sõna-sõnalt öeldud tõde pani idanema selle armsa raamatu, mis ma loodan, et kõnetab kõiki peresid, kus on väikesed lapsed,» sõnas autor, keda lai maailm tunneb peamiselt näitlejana.

Jamie Lee Curtise ja Laura Cornelli raamat «Just One More Sleep» ilmub 2024. aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles