Hurmav näitljanna Gillian Anderson soovitab 3 raamatut, mis paljastavad naiste salaelu

Raamatuportaal
Copy
Gillian Anderson.
Gillian Anderson. Foto: Shutterstock

USA näitleja Gillian Anderson sai maailmakuulsaks saariks, kui täitis 90ndatel eriagent Dana Scully rolli telesarjas «Salaltoimikud». Tol ajal näitas ta tugeva naiskarakterina teed teistelegi, nüüdseks on ta mänginud juba väga paljudes filmides ja sarjades, kusjuures enamasti on ta kehastanud just väga enesekindlaid ja juhtivaid naistegelasi.

Aasta alguses andis Gillian Anderson avalikult teada, et ootab kirju naistelt, kes soovivad anonüümselt jagada oma kõige salajasemaid seksuaalfantaasiaid ja -hirme, et panna neist kirjadest kokku praegust põlvkonda määratlev raamat «Dear Gillian». 

«Naistena teame, et seks on rohkem kui lihtsalt seks. Siiski paljud meist ei räägi sellest. Meie sügavaimad ja intiimsemad hirmud ning fantaasiad jäävad meisse lukku, kuni keegi võtmega kohale ilmub,» selgitas ta. «Ma soovin kuulda sinu fantaasiast: sellest kõige salajasemast südamesoovist, mida jagaksid ainult kõige usaldusväärsema saladuste hoidjaga. Olenemata sinu taustast, kellega sa magad või ei maga, olgu sa 18- või 80-aastane: kui tunned end naisena, siis sooviksin sinu kirja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles