Siim Kallas avaldas põneva ja isikliku elulooraamatu «Mina» (5)

Raamatuportaal
Copy
Siim Kallas.
Siim Kallas. Foto: Tairo Lutter

75-aastaseks saav staažikas poliitik Siim Kallas avaldas raamatu «Mina», mis räägib autorist alates sünnist kuni tänapäevani.

Läbi Kallase silmade ja mälestuste saab lugeja kaasa elada Eesti ja paljuski kogu maailma arengutele. See on põnev lugemine, sest Siim Kallas on kogu teadliku elu olnud mitte ainult tähelepanelik kõrvaltvaataja, vaid ka aktiivne kaasalööja.

Suur osa Kallase elust on möödunud Eesti jaoks pöördelistel aegadel ning kõik teavad Siim Kallast mälumängijana, uute ideede autorina, majandustegelase või poliitikuna.

Siim Kallas, «Mina».
Siim Kallas, «Mina». Foto: Raamat

«Siim Kallas on üks kõige kõrgema lennuga Eesti poliitikuid, kelle ümber on alati olnud veendunud pooldajaid ja veendunud vastaseid,» kirjeldab raamatu autorit kirjastaja Kalle Muuli.

Raamat näitab, et Kallas peab kõige suuremaks väärtuseks perekonda. Kallaste perekond hoiab kokku ja seda kokkuhoidmist saab lugedes tajuda. Austus ja armastus vanemate, abikaasa Kristi, laste ja lastelaste vastu kumab läbi igalt leheküljelt, mis teebki raamatu eriti põnevaks, kuna lugeja ees rullub lahti lisaks ühe avaliku elu tegelase toimetamistele ka tema isiklik elu.

«See raamat pakub naudingut poliitikagurmaanidele ning on samas, vaata et kohustuslik lugemine kõigile Eesti poliitika lähiajaloo huvilistele,» ütleb KAVA Kirjastuse osanik Valdo Randpere.

Siim Kallase elulooraamatu «Mina» väljaandmist toetasid Joakim Helenius, Toomas Luman, Olari Taal ja Eesti Pank.

Siim Kallas esitleb raamatut «Mina» Viru Keskuse Rahva Raamatus 2. oktoobril kell 17.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles