Numeroloog: lepingud, mis peavad tulu tooma, tuleb sõlmida kasvava kuu ajal

Raamatuportaal
Copy
Kai Tamm.
Kai Tamm. Foto: Erakogu

«Kuu mõjutab nii lindude, loomade käitumist, taimede kasvu kui ka inimeste emotsioone, meeleolu ja tervist,» kirjutab Eesti tuntud astroloog ja numeroloog Kai Tamm äsjailmunud raamatus «Kuu. Abiks igapäevaelus ja enese tundmaõppimisel». Loe raamatust katkendit!

Meie energia on tugevalt seotud Kuuga. Kuu faasid näitavad meile meie energiavarude tõuse ja mõõnu, andes juhiseid erinevateks tegevusteks.

KUULOOMINE

Kuuloomise ajal on Kuu energia vähenenud ja see peegeldub kõiges. Veresoontehaigustega inimesed taluvad noorkuu päevi raskelt, kuna kuuenergia puudumine toob kaasa vedelike rõhu languse kehas.

Kai Tamm, «Kuu».
Kai Tamm, «Kuu». Foto: Raamat

Pimedate päevadega kaasneb üldine emotsionaalne allakäik, depressioonile kalduvad inimesed tõmbuvad endasse ja kogevad oma üksindust. On märgatud, et pessimistlikud, sageli heitunud inimesed sündisid just noorel kuul.

See on vaikne aeg. Vanade tegevuste lõpule viimine, uute ettevalmistamine. Neid võib alustada, kui soovid kiiret kasvu ja tulemust, kuid valida tuleks õige tähtkuju, milles Kuu viibib. Kõik on sel ajal madalseisus – eluenergia, emotsionaalsus, füüsiline aktiivsus. Pole soovitav ükski tegevus, mis nõuab märkimisväärset pingutust. Kõik on varjatud, eriti sel ajal, kui Kuu üldse nähtaval pole. Seega pole see hea aeg midagi osta, sest vigu on raske tuvastada.

Kohe pärast kuuloomist on hea teha plaane järgmiseks kuutsükliks. Olgu kõik sinu kavatsused positiivsed, paindlikud ja realistlikult teostatavad. Tee plaane, aga hoidu igasugustest ettevõtmistest. Vastasel juhul venib ebaõnnestumiste jada terveks kuuks ette. Kui plaanid pulmi, siis noorkuu päevad sobivad kõige paremini kõigi plusside ja miinuste kaalumiseks. Kuid lükka pulmade korraldamine ja abiellumine teistele päevadele, noorkuu ja täiskuu vahele. Samuti on hea kuuloomise ajal planeerida ja valida dieediprogrammi.

Kuuloomise aeg on müstiline ja salapärane aeg, enda hingesügavustesse süüvimise ning enese tegeliku mina uurimise aeg, mil tuleb olla enese suhtes võimalikult aus. See on hea aeg loobuda negatiivsetest mõttemallidest, laostavast eluviisist ja puhastada füüsiline keha sinna kogunenud šlakkidest ning mürkidest. Kuuloomise aeg on uute ideede, mõtete ja algatuste sünd. Hea, kui tunned end pisut põnevil ja ootusärevana, kuigi sinu energiatase võib olla üsna madal.

Kuuloomise eelsed ja järgnevad päevad, mil Kuud taevas näha pole tuleks veeta eraldatuses ja mitte rahmeldada ega suhelda. Nii palju kui praegune elutempo seda lubab. Võta endale vabu hetki, süüta küünlad ja/või aroomilamp, pane mängima meeldiv muusika, lase mõtetel rännata omi radu ja naudi neid OLEMISE hetki. Tähtis on siiski hoida meeleolu positiivse või vähemasti neutraalsena.

Mõne päeva pärast, kui taevasse ilmub kuusirp ja kuu hakkab kasvama võib hakata tegema suuremaid plaane ja alustada ettevõtmisi. Seda pole siiski hea teha kolmandal kuutsükli päeval, aga kuutsükli päevadest on raamatus eraldi osa. Kõik lepingud, mis on kavandatud rahalist kasu tooma, tuleks sõlmida kasvava kuu ajal.

***

Pikemalt sellest, kuidas Kuu faasid ja liikumine sodiaagimärkides mõjutavad meie igapäevaseid tegevusi, tervist, suhteid ja emotsioone saab lugeda raamatust «Kuu. Abiks igapäevaelus ja enese tundmaõppimisel». Raamatus on praktilised nõuanded, kuidas kasutada Kuu jõudu oma eesmärkide saavutamiseks, probleemide lahendamiseks ja enesearenguks. Raamat sisaldab ka Kuu faaside ja Kuu liikumise kalendrit aastateks 2023-2034, mis aitab planeerida oma tegemisi vastavalt Kuu seisule.

Lisaks tutvustab raamat Kuumärkide horoskoopi, mis aitab lugejatel ennast ja oma alateadvust paremini tundma õppida.

Raamatus veel avesta kuukalender oma praktiliste nõuannetega ja palju muudki Kuuga seonduvat.

Kai Tammelt on varasemalt ilmunud populaarsed raamatud: «Taimede astroloogia», «Numeroloogia. Leia oma õnne valem», «Avesta kalender. Tarkused igaks päevaks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles