Britney Spears raseduse katkestamisest: see oli põrguvalus ja mind ei viidud haiglassegi

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Britney Spears ja Justin Timberlake
Britney Spears ja Justin Timberlake Foto: Shutterstock

Britney Spearsi raamatust on seni enim kõneainet pakkunud tema ja Justin Timberlake kunagise suhte tumedad saladused. On selgunud, et Britney jäi nende suhte ajal rasedaks, kuid Timberlake polnud lapse saamiseks valmis ja Spearsi rasedus katkestati. 

Oma tulevasesse mälestusteraamatusse «The Woman in Me» kirjutas Britney, et otsus aborti teha oli üks raskemaid asju tema elus ning ta mäletab siiani, millist hingelist ja füüsilist valu see talle põhjustas. 

Ta väidab, et sõlmis Justiniga kokkuleppe, et keegi ei saa tema rasedusest teada ja otsustas seetõttu raseduse katkestada kodus ilma arsti või meedikute järelvalveta. Samuti otsustas Britney oma perele rasedusest mitte rääkida. «Oli oluline, et mitte keegi sellest teada ei saaks ja seetõttu toimus see kõik kodus, üksinda ja salaja.» Laulja meenutab, et abordipill tekitas talle tohutut füüsilist valu, mis oli noore naise jaoks väljakannatamatu. Kuid kokkuleppe kohaselt talus ta seda ilma arstliku vahelesegamiseta ning haiglasse teda ei viidud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles