Tallinna Keskraamatukogu teeb põnevate raamatute leidmise imelihtsaks

Raamatuportaal
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Alanud on Tallinna Keskraamatukogu populaarse lugemisprogrammi «Raamatuga kevadesse» 12. hooaeg, mis kannab pealkirja «Teekond kultuuri ja endasse». Sel korral innustab programm lugema ilu- ja teadmiskirjandust, mis käsitleb enesearengut, looduskaitset, elustiile ja teisi mitmekesise ühiskonna komponente. Ühtlasi tähistatakse ka 2024. aastal algavat kultuuririkkuse aastat, valikus on teosed, mille abil tutvuda mitmekesise maailmaga.

Lugemisprogrammis on 50 raamatusoovitust, sealhulgas ka üks raamatusari, tänu millele saab lugeja ise meelisteose valida, et oma teadmisi rikastada. Mitmeid lugemisprogrammi valitud teoseid saab laenata ja lugeda e-raamatukogudes ELLU ja Overdrive.

Lugemisprogramm algab avaüritusega täna, 23. oktoobri õhtul kell 18 Tallinna Keskraamatukogus (Estonia pst 8). Lugemisprogrammi avaüritusel tutvustatakse lähemalt lugemisvalikus olevaid raamatuid ning külla tuleb kirjanik ja illustraator Ave Taavet. Ave Taavet on animaator ja karikaturist, kes lisaks kirjutab lühiproosat, arvustusi ja esseistikat ning on loonud muusikavideoid eesti artistidele. Ave Taavet on avaldanud novellikogu «Valerahategija», mis on üks programmi valitud teostest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles