KUULSUSTE KANNATUSED 5 skandaalset staaride memuaari, mida on võimalik lugeda ka eesti keeles (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Värskelt ilmunud Britney Spearsi memuaar kütab küll kõvasti kirgi, kuid ka enne tema raamatu ilmumist on kuulsad näitlejad ja lauljad avaldanud üllatavaid elulooraamatuid, mis on täis põnevaid kogemusi ja šokeerivaid paljastusi. Selleks, et külmad sügisõhtud oleks täidetud kuulsuste uskumatute lugudega, kogusime kokku skandaalseimad eesti keeles ilmunud staaride teosed.

Tina Turner, «Minu armastuse lugu»

Tina Turner, «Minu armastuse lugu»
Tina Turner, «Minu armastuse lugu» Foto: Apollo

Tina Turner − rock’n’roll’i kuninganna ja elav legend – räägib selles raamatus väga avameelselt oma elust, kõigist katsumustest, võitlustest ja võitudest alates Tennessees Nutbushis veedetud lapsepõlvest kuni lauljakarjääri alguseni koos Ike Turneriga ning sealt edasi tema 1980. aastatel saabunud erakordse eduni. Ta räägib, milline oli elu laval muusikatööstuse suurimate staaride − Mick Jaggeri, Keith Richardsi, David Bowie, Beyoncé jpt − kõrval ning kirjeldab, kuidas ta kohtas 1986. aastal ootamatult oma elu armastust ja temaga 27 aastat hiljem abiellus. «Mõnikord saabub suurim õnn täpselt siis, kui oleme suutelised seda väärikalt hindama,» ütleb ta.

«Minu armastuslugu» on rabav ja inspireeriv lugu naisest, kes julges astuda üle kõigist tema ette seatud piiridest. See on tulvil Tinale iseloomulikku vastupidavust, energiat, südikust ja elujanu ning on sama kaasahaarav ja hingestatud kui kõik Tina suured hitid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles