LÕÕGASTU JA LOE Elamus SPA-sse saab viia koju seisma jäänud raamatuid

Raamatuportaal
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Elamus SPA kutsub tooma spaa vastuvõttu koju seisma jäänud raamatuid, et pakkuda lugemisrõõmu ka teistele. Raamatu toojatele rõõmuks loositakse nende vahel välja SPA21+ ja Elamus SPA perepääsmeid.

Elamus SPA pakub külastajatele nii spaa-, sauna- kui ka raamatuelamusi

Elamus Spa ja Spa21+ alal on raamaturiiulid, et saunatamise ja veesilmades olemise vahel oleks mõnus vaimumõtteid kosutada või raamatumaailma rändama minna.

Elamuste juht Margit Kurn räägib, et idee spaasse raamaturiiulid tekitada saadi külastajatelt, kelle hulgas oli mitmeid, kes spasse tulles olid kodust raamatu või ajakirja kaasa võtnud. Et mõnus lugemise ja lõõgastumise hetk oleks võimalik kõigi jaoks, saigi loodud raamatute valik. «On ju mõnus peale saunarituaali või ujumist heita pikali spaa alal olevatesse lebolatesse või diivanitele ning minna rändama raamatumaailma. Rõõm on vaadata, kuidas nii täiskasvanud kui väiksed spaakülastajad naudivad raamatulugemise hetki. Eriti väiksemad lapsed, kui vees lustimise vahel emme või issi võtab aja, et ette neile lugeda raamatutest muinasjutte või siis lapsed saavad ise meelepäraseid raamatuid sirvida,» on Margitil hea meel.

Tingimused:

  • Oodatud on korralikud, puhtad raamatud, nii lastele, täiskasvanutele, luule-, koka, aforismide, lühijuttude kui muidu toredad raamatud erinevates keeltes.
  • Raamatuid palutakse tuua Elamus Spa vastuvõttu kuni 13. novembrini.
  • Loosis osalemiseks peab jätma kontaktandmed spaa vastuvõttu.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles