ANNA HOOGU Värske lähenemisega uus lasteraamat õpetab ärevusega toimetulemise viise

Raamatuportaal
Copy
Robbie Arnett ja Elizabeth Olsen.
Robbie Arnett ja Elizabeth Olsen. Foto: Promopilt

Ühisrahastusplatvorm Hooandja käivitas uue projekti lasteraamatu «Hattie Harmoonia: Muredetektiiv» eestikeelseks väljaandmiseks. Toetajate abiga loodetakse koguda õpetliku raamatu trükikulude katmiseks 4000 eurot. Raamat on Ameerikas olnud bestseller.

Raamatu autorid, Marveli Universumi filmides superkangelast Wandat mänginud näitleja Elizabeth Olsen ja muusik Robbie Arnett, on välja töötanud lihtsa ja lustliku vaimse tervise kasvatustehnika, mis aitab lastel ärevusega toime tulla. Esmakordselt nägi «Hattie Harmoonia: Muredetektiiv» ilmavalgust Ameerikas 2022 aastal. Raamatu illustraator Marissa Valdez’il on pikk eelkooli õpetaja kogemus, mis on piltide joonistamisel suureks abiks olnud. Need tekitavad lastes rõõmu ja usaldust.

«Hattie Harmoonia: Muredetektiiv»
«Hattie Harmoonia: Muredetektiiv» Foto: illustratsioon raamatust

Saage tuttavaks Muredetektiiv Hattie Harmooniaga. Ta on alati olemas, kui sõbrad teda vajavad. Kass Hattie leiab iga kord õiged viisid oma sõprade keha ja vaimu rahustamiseks. Kui aga temal endal hakkavad hirmud tekkima, kas siis Hattie saab neist ise üle? Detektiivist kass on vastupandamatu tegelane, kes on täis soojust ja huumorit, tutvustades ka kõige väiksematele lugejatele enese eest hoolitsemise olulisust.Hooandja projekti õnnestumisel ilmub raamat «Hattie Harmoonia: Muredetektiiv» juba novembrikuu jooksul. Hattie esimene lugu saab olema 40 leheküljeline, sisaldades nelja paraja pikkusega lugu, mis on mõeldud väiksematele lastele ettelugemiseks või suurematele iseseisvaks avastamiseks.

«Hattie Harmoonia: Muredetektiiv»
«Hattie Harmoonia: Muredetektiiv» Foto: illustratsioon raamatust

Projekti algataja Bigup OÜ on Hooandjas juba teist korda. «Eelmine projekt Wil Huygen’i «Suur Päkapikuraamat» võeti hooandjate poolt väga hästi vastu ja kogus üle 5000 euro toetusi. Hooandja kaudu saab raamatu omale soodsamalt ette tellida. Juhul, kui projekt ei peaks summat täis saama, kantakse see toetajatele tagasi,» sõnas ta.Kui projekt sind kõnetas ja soovid kaasa aidata, siis toeta algatust SIIN. Hattie Harmoonia ja Suure Päkapikuraamatu tegemiste kohta leiab rohkem infot Facebooki kontolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles