Numeroloog uue aasta prognoosis: see, mis meid tabab, lajatab kui välk selgest taevast ning lööb õhu puhtaks

Raamatuportaal
Copy
Timo Reinpal.
Timo Reinpal. Foto: Erakogu

«2024. aasta on number kaheksa võimu all ja tema kaasvalitsejaks on Päike. See annab meile energeetilises plaanis äärmiselt võimsa ja jõulise kombinatsiooni, mille jõud on suunatud reaalse maailma ümberkorraldamisse,» ütleb Eesti üks tuntumaid numerolooge Timo Reinpal, kellelt ilmus raamat «Numeroloogiline prognoos 2024. Sinu isiklik horoskoop».

Kuna kaheksa on otse seotud karmaväega ehk teo ja tagajärje jõuga, siis võib kindel olla, et keegi palgapäevast ilma ei jää! Olgu see miljoni euro saamine või pankrotistumine. Kõike saadakse täpselt nii palju, kui on oma tegudega teeninud.

«2024. aastat saab nimetada saavutuste ajaks, viljakoristuseks, külluseks. Kuid see võib osutuda ka külluslikule puudusele ja küllaldasele vaesusele! Ükstapuha, mis meid nüüd tabab, juhtub see ootamatult ja kuidagi järsult, sest karma tegutseb just selliselt. Ta lajatab kui välk selgest taevast ning lööb õhu puhtaks,» selgitab Timo Reinpal raamatus.

Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2024».
Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2024». Foto: Raamat

2023. aasta oli number seitsme mõju all ja areng toimus vaimses plaanis ja need arengusuunad tõid endaga kaasa tänu Marsi suurele jõule ja aktiivsusele hulga pingeid. Aastal 2024 muutuvad need vahekorrad järsult, sest valitsevad number kaheksa ja Päike, mis töötavad materiaalse maailma võimu ja finantsteemadega ning kujundavad meie igapäevast elu põhjalikult ümber.

«Nüüd tuuakse päevavalgele asju, mida keegi ei soovi tunnistada või on teadlikult maha vaikinud. Tuleb hakata karmile tõele näkku vaatama. Päike loob ja annab elujõu ning kaheksa rajab kosmilist õiglust enda ümber. Seega luuakse range käega meie eluolu ümber. Kes ei tööta, see ei söö! Just sääraselt kõlab kaheksa eneseväljenduse hääl! Kõik, mis loodi pettusega ja valega, saab nüüd ilmsiks ja oma mõõdu kätte,» kirjutab numeroloog.

Kaheksa koos Päikesega loob vajaduse ümber korraldada rahalist seisu, pangandussüsteemi ja ärikorraldust ning ka poliitilist elukorraldust. Kaheksa ja Päike on seotud meie elu materiaalse küljega ja kaheksa veel suurte rahadega. Siin peab olema ettevaatlik, kellele laenu anda ja kuidas maksudega toime tulla. Ei ole hea laenata üle jõu, sest tagajärg saab hiljem valus olema.

«Poliitilises plaanis rõhutavad need kaks jõudu autoriteedi tõusu ja ranget hierarhia järgimise vajadust. Kuid arvestades, et terve aasta ise on pingeline (2024 koosneb vaid pingevahekordadest numbrite vahel), siis ei ole ime, kui hakatakse võimukoridorides järsult ja jõuliselt mõõtu võtma ning vanu süsteeme kukutama või ümber kujundama. Kui eelmised valitsused on eksinud karma seaduste vastu, siis nüüd hakatakse selle vilju lõikama,» kirjeldab Timo Reinpal aasta jõujooni.

«2024. aastal on oht ületöötamisele ja liigsele materialismile väga suur. Tuleb jälgida puhkuse ning töökorralduse vahelist tasakaalu ning leida endale võimalusi hingetõmbeks,» soovitab Timo Reinpal.

Raamatus «Numeroloogiline prognoos 2024. Sinu isiklik horoskoop» on välja toodud 2024. aasta põhilised arengujooned ja suundumused. Lisaks aasta üldisele prognoosile saab raamatust iga inimene oma sünnidaatumite järgi teada, milliseks kujuneb see aasta talle personaalselt.

Raamatu autor, Eesti üks tuntumaid numerolooge Timo Reinpal on numeroloogiaga tegelenud juba üle 35 aasta. Ta on aastaid teinud numeroloogilisi aastaprognoose paljudes telesaadetes ja ajalehtedes ning koostanud paljudele inimestele numeroloogilisi horoskoope.

Varem on tema sulest ilmunud raamatud «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus», «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria», «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele». «Numeroloogiline prognoos 2023. Sinu personaalne horoskoop», «Kuidas saada rikkaks. Raha ja edukas karjäär läbi numeroloogia».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles