Mänguasjamuuseumis esitletakse uut lasteraamatut muuseumikoer Mustikast

Raamatuportaal
Copy
««See on minu pall!» hüüdis Mustikas».
««See on minu pall!» hüüdis Mustikas». Foto: Kirjastus Malgosia

Laupäeval, 2. detsembril kell 12 esitletakse Tartu Mänguasjamuuseumi mängutoas uut lasteraamatut ««See on minu pall!» hüüdis Mustikas». Raamatu autorite Marge Pärnitsa ja Anna Ryazanova jaoks on see juba teine ühiselt valminud raamat.

«Õigupoolest võib Anna Ryazanova illustreeritud lasteraamatuid ka väikesteks kunstialbumiteks pidada,» leiab Marge Pärnits. «Mul on väga hea meel, et ta on lastekirjanduses jõuliselt esile tõstnud sellise mõnevõrra unustatud tehnika nagu akvarellmaal. Ehk saab just tänu nende piltide vaatamisele mõnest väikesest lugejast tulevikus kunstnik või hoopis tunnustatud siiliuurija,» lisab Pärnits.

Raamatu esitlusel plaanitakse juttu teha külmetavast hiirest ja seiklushimulisest siilist, kes raamatu sünniks inspiratsiooni pakkusid, lugeda ette uut raamatut nii eesti kui ka ukraina keeles ning lisaks saab osaleda siilide meisterdamise töötoas. Esitlus ja töötuba on kõigile huvilistele tasuta.

««See on minu pall!» hüüdis Mustikas» on Mustika lugude kolmas osa, mis ilmub nii eesti kui ka ukraina keeles. Eestikeelne raamat on valminud ühisrahastuskeskkonna Hooandja toel. Ukrainakeelne raamat, mille tõlkimist ja selle ilmumist on toetanud Integratsiooni Sihtasutus, on mõeldud Eestis elavatele Ukraina lastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles