GALERII Ilmus Kristina Mänd-Lakhiani raamat sellest, kuidas endaga rahus elada

Raamatuportaal
Copy

Kristina Mänd-Lakhiani USAs lennukalt vastu võetud raamat «Ebatäiuslikkuse võlu» sai ka kodumaal sooja vastuvõtu osaliseks. Reedel Rahva Raamatus toimunud esitluse lõpus kirjutas Kristina pea tund aega soovijatele raamatupühendusi.

Meeleolukal raamatuesitlusel intervjueeris Kristinat podcasti juht ja suunamudija Katri Teller ning eestikeelse raamatu ilmumise juhatas ametlikult sisse Pilgrimi juht Tiina Ristimets. Sündmus lõppes pika järjekorraga, kus Kristina kirjutas pea tund aega raamatutesse pühendusi. Sündmusele järgnes tähistamine vanalinna klubis Sazerac.

«Ebatäiuslikkuse võlu» kasvas välja elukogemusest ja enne raamatu kirjutamist sai sellest Mindvalley kursus «Ela oma reeglite järgi». «Kirjutasin raamatusse oma elukogemuse, siin taga on muidugi suur töö, kuid ühtlasi paistab, et sellist raamatut on inimestele vaja,» rõõmustab Kristina.

«Olin elus kohas, kus ma ei teadnud, kuidas edasi minna, kuid Mindvalley kaasasutajana taipasin, et olen ju ümbritsetud maailma parimatest õpetajatest, autoritest, treeneritest, terapeutidest, koolitajatest… Võtsin need teadmised endasse ja alustasin uuesti. Hakkasin otsima teed segadusest välja, ennast uuesti otsima ja leidma. Tekkisid küsimused, kes ma sisimas olen, mida ma siin elus teen, miks mind on vaja. Jagan raamatus viise, kuidas elada endaga rahus, leida oma kutsumus ja olla õnnelik,» jutustab Kristina.

Rahvusvahelise haridustehnoloogia ettevõtte Mindvalley kaasasutaja, ettevõtja ja autor Kristina Mänd-Lakhiani raamat ilmus kirjastuses Hay House. Tänavu juuni keskpaigast on Kristina raamat «Becoming Flawesome» müügil Inglismaal, USAs ja Austraalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles