Mõrvamüsteerium, mille uurimine toob kaasa vapustavaid paljastusi Prantsusmaa ajaloo kohta

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Ilmunud on Martin Walkeri uus krimiromaan «Sõja lapsed». See on seitsmes raamat rahvusvaheliselt tunnustatud sarjast, mille peategelane on politseiülem Bruno.

Prantsuse St Denis’ linnakese politseiülem on teise juhtumiga hõivatud, kui metsast leitakse mõrvatuna moslemist salapolitseinik, kes oli kõigest mõni tund varem Bruno abi palunud. Brigaadiülem, kes on Bruno ülemus ja rivaal, ei pea juhtumit prioriteediks, sest kaalul on tähtsamaidki asju. Bruno nii ei arva.

Vahepeal ilmub Afganistani Prantsuse armeebaasi moslemi nooruk Sami, keda džihadistid on sundinud pomme valmistama, ja kes nüüd loodab koju St Denis’sse pääseda. Üks Bruno endisi armeekaaslasi smugeldabki Sami tagasi Prantsusmaale, kuid FBI on tal tihedalt kannul. St Denis’sse ilmub ameeriklanna, kaasas Sami riigist väljasaatmise määrus. Bruno peab segadused kiiresti ära klaarima, sellal kui ülemused talle kuklasse hingavad, ja leidma viisi, kuidas kaitsta oma kodukanti ja selle elanikke.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles