Numeroloogi hoiatus 2024. aastaks: kergeusklikke võidakse hõlpsalt petta, et neilt raha välja pumbata

Raamatuportaal
Copy
Timo Reinpal.
Timo Reinpal. Foto: Erakogu

«2024. aasta tuleb üsna erinev 2023. aastast. Kindlasti ei tule uus aasta kergete killast, sest valitsevad tugevad pinged, mis löövad õitsele läbi majanduslike teemade – finantsides ja panganduses, poliitikas ja suures äris,» kirjutab Eesti üks tuntumaid numerolooge Timo Reinpal äsja ilmunud raamatus «Numeroloogiline prognoos 2024. Sinu isiklik horoskoop». Loe raamatust katkendit!

2023. aasta oli number 7 mõju all, areng toimus vaimses plaanis ja need protsessid tõid tänu Marsi suurele jõule ja aktiivsusele hulga pingeid ning stresse. Aastal 2024 muutuvad need vahekorrad järsult, sest valitsevad number 8 ja Päike, mis töötavad materiaalse maailma võimu ja finantsteemadega ja kujundavad meie igapäevast elu põhjalikult ümber.

8 ja Päike koos osutavad alati võimu ja autoriteedi küsimustele ning uute äriühingute või ettevõtete loomisele, mille sihid peavad olema kõrged ja laiamahulised. 8 on sotsiaalne jõud, mis avaldub eelkõige ühiskondlikes plaanides ja ettevõtmistes. See energia vajab tunnustust ning kiitust tehtule, et märgata oma mõjuvõimu. Siin tulevad abiks ka materiaalsed saavutused ja võidud.

Edukad on säärased inimesed, kes mõistavad mõistlikult riskida, olla julged ja ettevõtlikud ning piisavalt loovad, et ennast realiseerida läbi laiamahuliste ettevõtmiste.

Kui 8 aastal ilmutatakse kartlikkust või kõhklevust, siis on tulemused hapud ja viljasaak salves niru. On soodus periood ettevõtluse alustamiseks ning uute julgete plaanide käima lükkamiseks. Kuid need peavad olema selgelt läbi mõeldud ja kindlate sihtidega kavandatud. Reeglina ei ole tarvis oodata kiiret ja kerget edulendu, vaid eelkõige korralikku tööd ning pingutust, et saavutada ihaldatut. Kuid tulemused võivad üllatada oma mahult ja säralt sellegipoolest, sest 8 tasustab sääraseid inimesi heldelt, kes mõistavad higi väärtust.

Kuna 8 on seotud kõige otsesemalt finantsidega ja pangandusega ning võimukoridoridega, siis nüüd võib valmis olla majanduskriisiks või finantsraskusteks, sest terve aasta on oma olemuselt pingeline. Kriis, see on sõna, mida 8 jõud väga hästi mõistab ja armastab, sest see paneb inimesed liikuma ning mõistust kasutama. Petlikud ning illusoorsed suhtumised majandusküsimustesse ning võimustruktuuridesse saavad nüüd korralikult maavärinat tunda!

Rahadega, laenudega, võlgadega ja maksundusega tuleb olla väga ettevaatlik. Ei ole ime, kui päevavalgele ujuvad ootamatult varjus olnud finantstehingud, mis toovad selles osalenutele probleeme ning ühiskondlikult ebameeldivat tähelepanu. Petuskeemid on siin suureks ohuks ning kergeusklikke võidakse hõlpsalt petta, et neilt raha välja pumbata. See käib nii inimeste kui ettevõtete kohta.

2024. aastal muutub staatuse küsimus eriti tähtsaks ning tahetakse näidata ennast jõukana ja majanduslikult edukana palju enam kui tavaliselt. Auahnus liigub mööda finantse ja häid töökohti jahtides hingest hinge!

***

Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2024».
Timo Reinpal, «Numeroloogiline prognoos 2024». Foto: Raamat

Pikemalt saab lugeda raamatust «Numeroloogiline prognoos 2024. Sinu isiklik horoskoop», kus on välja toodud 2024. a põhilised arengujooned ja suundumused. Lisaks aasta üldisele prognoosile saab raamatust igaüks oma sünniaja järgi teada, milliseks kujuneb see aasta talle personaalselt.

Raamatu autor, Eesti üks tuntumaid numerolooge Timo Reinpal on numeroloogiaga tegelenud juba üle 35 aasta. Ta on aastaid teinud numeroloogilisi aastaprognoose paljudes telesaadetes ja ajalehtedes ning koostanud väga paljudele inimestele numeroloogilisi horoskoope.

Varasemalt on tema sulest ilmunud raamatud «Numeroloogiline mandala. Numbrite mõjud meie igapäevases elus», «Suhted ja sobivus. Numeroloogia ja sünastria», «Numeroloogiline prognoos 2022. Horoskoop igale inimesele». «Numeroloogiline prognoos 2023. Sinu personaalne horoskoop», «Kuidas saada rikkaks. Raha ja edukas karjäär läbi numeroloogia».

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles