Miks Elizabeth Taylor Pariisi külastades 21 hotellituba võttis

Raamatuportaal
Copy
Elizabeth Taylor ja Richard Burton 1962. aastal Itaalias.
Elizabeth Taylor ja Richard Burton 1962. aastal Itaalias. Foto: DALMAS/SIPA/Scanpix

Roger Lewis kirjutab raamatus «Erotic Vagrancy» Elizabeth Taylori ja Richard Burtoni väga luksuslikust ja pillavast elustiilist ning nende suhte traagilisest lõpust.

Roger Lewis tõestab uues raamatus, et Hollywoodi staaripaari Elizabeth Taylori ja Richard Burtoni kohta on veel siiani palju kirjutada. Ta kirjeldab teravmeelselt võimupaarist, kes elas justkui meelega fännidele vaatemängu pakkudes ja kelle suhte isegi Vatikan hukka mõistis. 

Liz ja Burton elasid tõesti luksuslikult ja ei üritanud seda kuidagi varjata. Näiteks kirjutab autor, et kui Elizabeth Taylor reisis Leningradi, kaalus tema pagas üle 1270 kilo ehk ta võttis endaga kaasa pea poolteist tonni riideid. Selleks, et ühel päeval Nizzasse lõunale minna, ostsid Liz ja Burton lihtsalt omale lennuki.

Pariisis filmimiseks tuli Taylori jaoks Champs-Élysées'l asuvas hotellis kinni panna 21 sviiti. Nii palju tube oli neil vaja oma suure saatjaskonna majutamiseks.

Kõige selle juures oli kusjuures teada, et hotelli töötajatel on käed-jalad tööd täis, sest staaride nõudmistel ei olnud piire ja Elizabeth oli väga lohakas. Pärast meikimist oleks vannitoast nagu tuulispask üle käinud ja kord õnnestus tal ühe California hotelli vannitoas isegi lakke huulepulga jäljed jätta. Lisaks reisis ta alati koos oma koertega, kes ei saanud pahandada, kui nad tuppa pissisid. Sageli tuli pärast paari lahkumist madratsid välja vahetada.

Elizabeth Taylor ja Richard Burton kohtusid «Kleopatra» filmimisel ja edaspidi tegid nad koos kümneid filme. 1960ndatel olid nad üks kuulsamaid staaripaare, kellest pidevalt tabloidides kirjutati. Muidugi andsid nad selleks ka palju põhjust, jõudes isegi kaks korda lahutada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles