Esitlusele tuleb inglisekeelne raamat Tallinna parkidest

Raamatuportaal
Copy
Raamat «Parks and Green Areas of Tallinn».
Raamat «Parks and Green Areas of Tallinn». Foto: Roheline pealinn

1. veebruaril kell 11 tutvustatakse Tammsaare pargis asuvas kohvikus Kompu Tallinna parkide ja haljasalade arendamise plaane ning esitletakse Tallinna parkide raamatu inglisekeelset väljaannet.

Seminaril tutvustatakse Tallinna plaane parkide ja haljasalade arendamisel alanud 2024. aastal. Lähemalt räägitakse uute lineaarparkide Putukaväil ja Klindipark arendamisest, Järveotsa promenaadi rajamisest ja Poolamäe pargi rekonstrueerimisest.

Lisaks tehakse kokkuvõtteid, mis muutus Tallinna haljastuses Euroopa rohelise pealinna aastal ning toimub raamatu «Tallinna pargid ja haljasalad» inglisekeelse versiooni «Parks and Green Areas of Tallinn» tutvustus.

Tallinna parkidest ja haljasaladest räägivad ning küsimustele vastavad Tallinna abilinnapea Vladimir Svet, Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juht Jaan Tarmak, Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti haljastus- ja keskkonnaosakonna juhataja Kristiina Kupper ning Tallinna strateegiakeskuse ruumiloome osakonna juhataja Kaidi Põldoja.

Seminar toimub eesti keeles ning selle orienteeruv kestus on kaks tundi. Enne või pärast seminari on võimalik Tammsaare pargis tutvuda ka Tallinna Euroopa rohelise pealinna aastat kokkuvõtva näitusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles