Aparaaditehases toimub inspireeriv luulekonverents

Raamatuportaal
Copy
«Luule erinevates varjundites»
«Luule erinevates varjundites» Foto: Aparaaditehas

18. aprillil toimub Aparaaditehase Armastuse saalis noortele suunatud luulekonverents, mille eriilmeline programm julgustab noori rohkem kirjutama ja oma loomingut maailmaga jagama.

Luulehuvilised saavad kaasa mõelda kolmes paneelarutelus, kuulata üks-ühele vestluseid tunnustatud luuletajatega ja nautida etteasted, mis sünnivad luule, tantsu ja muusika ühildumisel.

«Meie eesmärk on inspireerida noori avastama luulet kui jõulist eneseväljenduse vormi ja julgustada neid jagama oma loomingut laiema publikuga,» rõhutab sündmuse korraldaja Helen Sakson. «Konverentsil jagatavad praktikud näpunäited luulekogu väljaandmiseks ja loomeprotsessi tutvustavad arutelud aitavad huvilistel teha esimesi samme oma luulealasel teekonnal.»

Sündmus pakub osalejatele haruldast võimalust kuulata tunnustatud luuletajate nagu Jüri Kolk, Maarja Kangro ning paljude teiste mõtteid ja kogemusi, pakkudes samal ajal praktilisi nippe ja innustust alustavale luuletajale. «Luule erinevates varjundites» on hea võimalus kõigile, kes soovivad leida uut inspiratsiooni loominguliseks eneseväljenduseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles