Allan Keian kirjutab menukale noorteromaanile järge: «Ma ise lausa põlen uudishimust!»

Raamatuportaal
Copy
Allan Keian.
Allan Keian. Foto: Erakogu

Kirjanik Allan Keian annab teada, et õige pea on tema menukile «Instagrami identiteet» ilmumas teine osa.

«Süžee on suures plaanis paigas ja see on kõige olulisem! Loomulikult on põhirõhk seatud ka sisu põnevusele, millest on saanud minu teatud mõttes kaubamärk,» sõnab autor. «Teksti nõelterava stiili hoidmiseks püüan ka järje osaliselt nii üles ehitada, et tekiksid taas kaks eraldiseisvat süžeeliini, mis ühel hetkel kokku saavad,» täpsustab Keian.

Kui voodisse aheldatud psühhopaadi sotsiaalmeedia manipulatsiooni tõttu üle noatera ellu jäänud esimese osa peategelane Jonathan ei soovi Instagrami ilmselt enam kunagi kasutada, lahkab autor uues raamatus teise loona maailmakuulsasse pildirakendusse peidetud ohtusid läbi noore naiskarakteri Dubaisse nn seltsidaamiks lennanud neiu kogemuste.

Allan Keiani raamat «Instagrami identiteet».
Allan Keiani raamat «Instagrami identiteet». Foto:  Erakogu

«Kes on Porta Potty, teavad ilmselt juba kõik,» märgib autor. «Aga milline saab olema ühe noore naise elu pärast nende ebainimlike õuduste läbi elamist, sellest vaikitakse. Raha tuleb ja läheb, eriti kui oled noor ja soovid kõike maailma pakutavat täiel rinnal nautida. Minevik on aga alati fakt ja seda muuta ei saa.»

Esimeses osas mürgitas Instagramis andeka keskkoolipoisi hinge komplekside käes vaevlev krüptomiljonärist arvutifriik. «Uues raamatus püüan süviti lahata noore naise mentaalset allakäiku, kui tal on sotsiaalmeedia fotode ja videode järgi näiliselt justkui kõik olemas. Tuhanded jälgivad, imetlevad ja kadestavad teda, kuid selle näilise ideaalmaailma taga peitub tegelikult õõvastavate õuduste ning alanduste ahel, mis vanemaks saades enam elada ei lase ja tahaks justkui vägisi seest välja pursata. Me kõik tuleme enda minevikust, ka see on fakt! Ma ise lausa põlen uudishimust, kui süžee kirjutamine peatükini jõuab, kus eelpool kirjeldatud kahe noore eluteed ristuvad,» jätkab autor õhinal.

Millal täpsemalt uus põnevusromaan ilmub, ei ole veel teada, aga esimene peatükk on lugemiseks valmis ja seiklused algavad sealtsamast, kus need esimeses osas pooleli jäid - glamuursest Monacost.

Loe raamatu esimest peatükki siit! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles