Kuidas oma kehas südamerahuga elada?

Raamatuportaal
Copy
Foto: Shutterstock

Depressioon, ärevushäired ja füüsilised haigused on paljusid naisi pannud aru saama, et nende keha ja meel ei toimi kooskõlas. Traumakoolitaja ja somaatilise praktiku Kimberly Ann Johnsoni raamat «Ürgne kutse» õpetab, kuidas kasutada keha tarkust ja vastupidavust ära selleks, et juhtida teadlikumalt oma närvisüsteemi, paraneda vanadest traumadest ja elust tõeliselt rõõmu tunda. Loe raamatust katkendit!

Väärtusta oma keha loomulikku intelligentsi

Kogu selle raamatu vältel saate teadmisi sellest, kuidas oskuslikult oma närvisüsteemiga toime tulla – mitte selleks, et teil oleks kogu aeg täiuslik zen-tunne, vaid vastupidi, et teil oleks juurdepääs kõikvõimalikele emotsioonidele, alustades tohutust rõõmust ja lõpetades laastava leinaga. See ei pruugi tunduda teie jaoks hea uudis, kui olete leidnud omale turvalise tunneteskaala. Kuid kui teil on raske tulla toime stressiga või tunnete liiga suurt kurnatust julge vestluse pidamiseks või kui te pole aastaid arsti juures käinud, siis vajab teie organism tõenäoliselt mõningast tuge, et vabaneda vanadest reaktsioonidest ja saada oma käsutusse uued mustrid, mida teie keha ja hing ihkavad luua.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles