Ilmus Maniakkide Tänava uus romaan naisest, kes on sunnitud surmaga mängima

Raamatuportaal
Copy
Maniakkide Tänav.
Maniakkide Tänav. Foto: Jaana Muna

Kirjastus Lummur andis välja Maniakkide Tänava romaani «Muinaskuningas Online 1. Manatar».

Maniakkide Tänav, «Muinaskuningas Online 1. Manatar».
Maniakkide Tänav, «Muinaskuningas Online 1. Manatar». Foto: Raamat

Kati, endine professionaalne e-sportlane, on saanud virtuaalmänge mängides ajukahjustuse, mis ravita jäämise korral võib ta tappa. Ravi on kahjuks saadaval ainult Saksamaal ja summa, mis tuleb selle eest välja käia, on Kati jaoks liiga suur. Kui Kati saab teada, et tema poeg Lauri tahab hakata ema ravi jaoks raha teenima verivärskes MMORPG mängus «Muinaskuningas online», otsustab ta poja toetamiseks oma haigust trotsides ka ise uude virtuaalsesse mängumaailma sukelduda, kuigi virtuaalreaalsuse peakomplekti edasine intensiivne kasutamine ainult süvendaks ta haigust ja tooks surma ikka lähemale ning lähemale… Kati ei taha surra, kuid mäng surmaga on ainus viis, kuidas hankida raha, et jääda ellu.

Maniakkide Tänav on eesti kirjanik ja muusik. Ta on õppinud Väike-Maarja päästekoolis ja Tartu Ülikoolis, töötanud tuletõrjuja-päästjana ja vägivallaohvrite nõustajana. Mänginud-laulnud Jõgeva punkansamblis Saast ja pereansamblis Vist tulnukad.

Maniakkide Tänav kirjutab eelkõige hoogsaid ja veriseid õuduslugusid, viimasel ajal ka küberpunklikke ja kosmilisi tekste. Viljaka autorina on ta avaldanud 10 romaani ja 75 juttu-lühiromaani. Maniakkide Tänava jutte on ilmunud ajakirjades Mardus, Algernon, Reaktor ja Looming ning erinevates antoloogiates ning kaheksal korral on ta võitnud Eesti Ulmeühingu poolt välja antava aastauhinna Stalker.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles