Monika Kahro esitleb käsiraamatut naistele, kes tahavad elada kaua ja võimalikult hästi

Raamatuportaal
Copy
Monika ja Rein Kahro
Monika ja Rein Kahro Foto: Erakogu

Neljapäeval, 30. mail kell 18.00 toimub Solarise Apollo kaupluses Monika Kahro värskelt ilmunud raamatu «Sinu uus sina» esitlus.

Monika Kahro on auhinnatud personaaltreener, toitumisnõustaja, ema, abikaasa ja ettevõtja. Isiklike kogemuste ning sellest tõukunud enam kui kümneaastase haridustee ja karjääri kaudu on Monika leidnud oma eesmärgi ja kire: elada ja aidata teisi enda ümber, saavutamaks suurepärase elukvaliteedi tänu tervislikule kehakaalule, lihtsale ja loogilisele toitumiskavale ning treeningutele, mis soodustavad elu nautimist ja tagavad hea enesetunde nii füüsilises kui vaimses plaanis.

Monika Kahro, «Sinu uus sina».
Monika Kahro, «Sinu uus sina». Foto: Raamat

Paindlik toitumine, ennast toetav mõtteviis, esimesed lihtsad sammud, maitsvate roogade retseptid, juhised jõutreeningutega alustamiseks – need on teose märksõnad. Lisaks jagab autor kogemuslugu oma elust, mis on ilmselt tuttav paljudele naistele, keda võlub mõte elada kehas, mis teeniks meid võimalikult kaua ja seejuures võimalikult hästi. Igal inimesel on loomulik soov tunda end oma kehas mugavalt, olla terve ja tugev.

«Armas naine! See raamat on sinule, kes sa soovid oma elukvaliteeti parandada tervisliku kehakaalu, toitumise ning aktiivsema elustiili abil,» selgitab autor. «Soovid näha oma tõelist potentsiaali, seda, millised võimalused sinu kehale tegelikult antud on, ja kogeda, milleks sa päriselt suuteline oled? Ihkad elada, tulvil ehedat elujõudu, tunnetada endas pulbitsevat energiat ja nautida sisemist enesekindlust? Ja saavutada seda kõike meeldivas tasakaalus, järgides lihtsaid ja loogilisi toitumispõhimõtteid, ning selle kõige juures ühe päeva nädalas elu täiesti vabalt nautida? Selgitan sulle lihtsa toitumise põhitõdesid ja valikuid, annan kaasa hulga retsepte ning tutvustan toitumiskava koostamise süsteemi. Sul tasub vaid lugeda, kaasa teha ja peagi saadki nautida sinu uut sina.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles