Välisministeeriumis esitleti Eesti-Jaapani suhetele pühendatud raamatut

Raamatuportaal
Copy
Ene Selarti raamatu «Eesti ja Jaapani suhted 19. sajandist kuni 21. sajandi alguseni» esitlus välisministeeriumis.
Ene Selarti raamatu «Eesti ja Jaapani suhted 19. sajandist kuni 21. sajandi alguseni» esitlus välisministeeriumis. Foto: Välisministeerium

20. mail tutvustati välisministeeriumis Eesti ettevõtjatele Jaapani turu võimalusi ja iseärasusi ning esitleti Ene Selarti uut raamatut «Eesti ja Jaapani suhted 19. sajandist kuni 21. sajandi alguseni».

Jaapani-teemaline päev välisministeeriumis algas Eesti ettevõtjatele Jaapani turu võimaluste ja iseärasuste ning turule sisenemise strateegiate tutvustamisega.  Eesti-Jaapani ärisuhete arendamise teemalistele aruteludele järgnes vestlusring, kus keskenduti Eesti ja Jaapani julgeolekupoliitilise keskkonnale. Seejärel esitles Tartu Ülikooli teadur Ene Selart uut raamatut «Eesti ja Jaapani suhted 19. sajandist kuni 21. sajandi alguseni».

Tsahkna lausus raamatu esitlusel, et Eestit ja Jaapanit seob enam kui 100 aastat diplomaatilisi suhteid. «Meie enam kui sada aastat kestnud sõprusele on pühendatud ka Ene Selarti raamat,» sõnas ta. «Mul on rõõm, et Eesti ja Jaapani suhted on lähedased ja tugevad, meid ühendavad jagatud väärtused ja tahe kaitsta reeglitel põhinevat maailmakorda.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles