GALERII Eesti kirjanike liidu noored avaldasid kolmanda almanahhi

Copy

Kirjanike liidu noortesektsioon andis välja almanahhi «Grafomaania III. Korje», millega märgitakse liidu noorte kolmas hooaeg edukalt lõppenuks.

«Grafomaania III. Korje» on noortesektsiooni aastat kokkuvõttev väljaanne, mis tutvustab sel korral 22 noore autori lühitekste — enamasti luulet ja proosat. Autorite seast leiab nii juba varem trükis avaldatud noori, nagu Maara Parhomenko ja Triinu Kree kui ka trükidebüüdi teinud andekaid suleseppi, nagu Lotte Lindau ja Ainar Vau.

Loomingu vaatas üle kirjanik, tõlkija ja toimetaja Carolina Pihelgas, tekste keeletoimetas Tartu Ülikooli eesti ja soome-ugri keeleteaduse magistrant Helina Harend. Almanahhi peatoimetasid Katrin Kõuts ja Hella Õitspuu ning omapoolse panuse teose ilmumisele andsid noortesektsiooni juht Maiken Tiits ning juhatuse liikmed Kirke Mänd, Richard Jerbach ja Jan-Aron Dorbek.

«Grafomaaniat» kujundas juba kolmandat korda Mette-Mari Kaljas ning tänavu aitas temaga koos almanahhile ilmet luua illustraator Annika Mikson.

Almanahhi esitlus toimus Tallinna Kirjanike Majas möödunud reedel, 24. mail. Esitlusel astusid omaloominguga üles kuus «Grafomaania» autorit ja vaheesinejana esitas laule alternatiivmuusik Riste.

Tagasi üles