Eesti Kirjanike Liidu Noorte uueks juhiks valiti Kirke Mänd

Raamatuportaal
Copy
Kirke Mänd
Kirke Mänd Foto: Kris Moor

Pühapäeval, 9. juunil toimus kolmas Eesti Kirjanike Liidu Noorte üldkogu, kus valiti uus juhatus ja juht. Noortesektsiooni neljandat hooaega hakkab eest vedama Kirke Mänd.

Pühapäeval toimus Tallinna kirjanike majas kolmas kirjanike liidu noorte üldkogu, mille põhieesmärk oli valida noortesektsioonile uus juhatus ja juht. Anonüümse hääletuse tulemusena said juhatusse Richard Jerbach, Katrin Kõuts, Kairi Joasaar, Maire Ojamaa ja Alexander Kaseste. Noortesektsiooni uueks juhiks nimetati Kirke Mänd.

«Kirjanike liit on mind tohutult palju aidanud ja ma loodan nüüd juhina anda teistele sama palju tagasi,» sõnas noortesektsiooni uus juht ja Tallinna Ülikoolis filosoofiat tudeeriv Kirke Mänd. «Loomulikult ei suudaks ma seda teha üksi - mul on selleks pädev ja asjalik juhatus. Ootan huviga, kellega me veel koostööd tegema hakkame.»

Kirjanike liidu noori möödunud kaks hooaega eest vedanud Maiken Tiits otsustas sel korral enam mitte juhiks kandideerida. Uut juhatust tuli õnnitlema ka Kirjanike Liidu juht Maarja Kangro, kes ürituse lõpus kõne pidas.

Eesti Kirjanike Liidu Noored on kirjandusrühmitus ja kogukond, mis toob kokku kirjandus- ja kirjutamishuvilised noored, korraldades noortele suunatud igakuiseid sündmusi. Noortesektsioon annab iga hooaja lõpus välja almanahhi «Grafomaania», kuhu koondatakse eelmise aasta silmapaistvamad liikmete ja teiste noorte lühitekstid. Senisesse juhatusse kuulusid Maiken Tiits, Kirke Mänd, Richard Jerbach, Jan-Aron Dorbek ja Katrin Kõuts.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles