Prints Harry plaanib oma isa surma järel teise raamatu avaldamist (1)

Charles, Harry ja William.
Charles, Harry ja William. Foto: REUTERS / Pool / Lewis Whyld / WPA / PA Wire / Scanpix

Prints Harry kavatseb ilmselt kirjutada oma eelmisel aastal ilmunud mälestusteraamatule «Varumees» teise osa, kommenteeris kuninglik ekspert. Kuid seda mitte kohe, vaid alles siis, kui tema isa siit ilmast lahkub .

Harry ütles eelmisel aastal pärast oma raamatu ilmumist, et tal on piisavalt materjali veel ühe raamatu kirjutamiseks. Prints ütles toona, et pidi peaaegu poole oma kirjutatud materjalist välja jätma.

Kuid eksperdi sõnul plaanib Harry enne teise köite väljaandmist oodata, kuni tema isa kuningas Charles III sureb ning vanem vend William troonile astub. «Ma arvan, et Harry kirjutaks oma perekonnast uuesti, kuid mitte kohe. Ta ootas esimese raamatu avaldamisega kuninganna Elizabethi surmani,» ütles ekspert 4. juulil ajalehele The Express. «Ilmselt ei soovi ta oma isaga suhteid rohkem sassi ajada ning ei avalda oma teisi memuaare kuningas Charlesi eluajal.» 

Harry memuaaride ilmumine põhjustas Briti kuningaperes suurt pahameelt ja solvumisi. Printsi on ka hoiatatud, et uue raamatu ilmumine võib hävitada kõik võimalused perekonnaga ära leppimiseks. 

Tagasi üles