«Tänapäeva Indiana Jones» esitleb Eestis oma raamatut «Jumalate tehnoloogia»

Copy
Iidne geoglüüf Peruus.
Iidne geoglüüf Peruus. Foto: Sebastian Castaneda/ Reuters/ Scanpix

3. septembri õhtul kell 18.00 saab Solarise Apollo raamatupoes kohtuda History Channeli populaarse telesaate «Ancient Aliens» saatejuhi David Hatcher Childressiga. Esitlusele tuleb tema megateos «Jumalate tehnoloogia», mis on ilmunud eesti keeles. Kõiki huvilisi ootab ees põnevust täis intervjuu ja loeng Ingrid Peegi eestvedamisel.

David Hatcher Childress on USAs tuntud kui tänapäevane Indiana Jones, kes avastab iidseid paiku ja otsib taga kadunud linnu. Ta on mees, keda rahvasuus kutsutakse kelmide arheoloogiks, kuna ta ei allu peavoolu arheoloogiale, ning kes on terve oma senise elu uurinud fakte maaväliste rasside kohalolust meie planeedil Maa.

David Hatcher Childress, «Jumalate tehnoloogia».
David Hatcher Childress, «Jumalate tehnoloogia». Foto: Raamat

David Hatcher Childressi «Jumalate tehnoloogia» avab ukse salapärasesse ja imelisse iidse tehnoloogia maailma, tuues välja hämmastavad tõendid alates iidse maailma arvutitest kuni «jumalate» lennumasinateni.

Raamat kirjeldab tehnoloogiat, mida väidetavalt kasutati kadunud Atlantises ja uurib teooriat, mille kohaselt oli Egiptuse suur püramiid algselt hiiglaslik elektrijaam.

Raamat on algusest lõpuni täis teaduspõhiseid fakte, teravaid tähelepanekuid ja jutte, mis seavad humoorikalt, intelligentselt ja kaasahaaravalt kahtluse alla tänapäevased peavoolu oletused meie mineviku kohta.

Raamatust leiab intrigeerivaid tõendeid järgmistel teemadel:

● Kuidas ammused tsivilisatsioonid olid saavutanud meie «kaasaegse» arengutaseme ja jõudnud praegusest tsivilisatsioonist kaugemale.

● Kuidas iidsel ajal eksisteeris kõrgtehnoloogia, mida tänapäeval pole suudetud jäljendada. Selle kohta esitatakse arhailisi dokumente, mis seda tehnoloogiat kirjeldavad.

● Kuidas iidse inimkonna kasutuses olid kristall-läätsed.

● Analüüsitakse, kas Giza suur püramiid oli algselt hiiglaslik elektrijaam?

● Kas inimajaloo kuulsamaid ja pühamaid reliikviaid «seaduselaegas» oli hoopis kõrgtehnoloogiline elektriseade?

● Uuritakse erinevaid kiiritada saanud paikasid ja inimskelette, mis viitavad faktipõhiselt maa peal aset leida võinud aatomijõust põhjustatud tsivilisatsiooni hävingu kohta.

● Arutletakse «jumalatelt» saadud tule kasutamise üle nii muistsetes usulistes tseremooniates kui sõjapidamises.

● Uuritakse megaliidimeistrite ehitatud hämmastavaid struktuure ja erinevaid võimatuna näivaid artefakte.

Autor David Hatcher Childress on televaatajale tuntud History Channeli populaarse dokumentaalsarja «Ancient Aliens» ehk «Iidsete tulnukate» ühe saatejuhina. Ameerikas on ta kuulus oma intrigeerivate raamatute poolest, sest avaldab kirjandust ufode, iidsete tsivilisatsioonide ja maal aset leidnud hämmastavate ajalooliste sündmuste kohta. Kuna tal pole doktorikraadi, siis on ta hüüdnimeks «kelmide arheoloog», sest avalikustab seda, mille peavoolu arheoloogid maha vaikivad.

Tagasi üles