Maja Lunde uus seiklusraamat on lugu sõprusest ja müstilistest avastustest

Copy
Maja Lunde ja Lisa Aisato uus raamat «Tuuletooja».
Maja Lunde ja Lisa Aisato uus raamat «Tuuletooja». Foto: Evelin Kruus

Maja Lunde ja Lisa Aisato uus raamat «Tuuletooja» viib meid põnevale ja mõtlemapanevale teekonnale läbi suviste saladuste, ajaloo ja igavese sõpruse. Pärast sõja lõppu saadetakse noor poiss Tobias suveks maale, ent tema ootused rõõmsast taluelust põrkuvad tegelikkusega, kui ta satub elama vaikse ja tõreda kaluri Lothe juurde.

Lothe majas peitub aga midagi salapärast – Tobias avastab lukustatud ukse tagant müstilised pildid, mis tekitavad temas suurt uudishimu. Tobias asub uurima vana maja saladusi ja lahendama müsteeriumit, mis puudutab last, kes kunagi selles majas elas, ning kaljudel seisvat majakat, mis tulekahjus kannatada sai. Kuid kes või mis on Tuuletooja? See küsimus võtab Tobiase kaasa seiklustele, mis on täis saladusi ja ootamatuid avastusi.

Illustratsioon Maja Lunde ja Lisa Aisato raamatust «Tuuletooja».
Illustratsioon Maja Lunde ja Lisa Aisato raamatust «Tuuletooja». Foto: illustratsioon raamatust

«Tuuletooja» on südamlik jutustus, mis viib lugejad maagilisele suvisele rännakule. Raamatus põimuvad müsteeriumid, sõprus ja looduse maagia, pakkudes lugejale kaasahaaravat lugemiselamust. Nagu autorite varasemad teosed «Lumeõde» ja «Päikesevalvaja», räägib ka see raamat sügavatest tunnetest ja inimsuhetest, ühendades endas igavese sõpruse ja looduse väe.

Tagasi üles