Südamlik seiklusromaan «Armastus ja teised suured lootused» on rännak kirjanduse ja eneseleidmise radadel

Copy
Becky Deani raamat «Armastus ja teised suured lootused».
Becky Deani raamat «Armastus ja teised suured lootused». Foto: Evelin Kruus

Kas oled valmis seikluseks, mis viib sind läbi Inglismaa kirjandusklassikast inspireeritud paikade ja loob uued lootused noore neiu elus?

Becky Dean, «Armastus ja teised suured lootused».
Becky Dean, «Armastus ja teised suured lootused». Foto: Raamat

Becky Deani raamat «Armastus ja teised suured lootused» toob lugejani loo Britt Hansonist, kelle elu ootamatult muutub, kui vigastus tema jalgpallurikarjäärile lõpu teeb. Just siis, kui kõik tundub olevat kaotatud, avaneb Brittile võimalus osaleda unikaalses maastikumängus Inglismaal – mängus, mis võib muuta kogu tema tulevikku.

Seikluse käigus ei ole Britt aga üksinda. Ta kohtub Luke Jacksoniga, noormehega, kes armastab üle kõige siin maailmas raamatuid. Kuigi Luke ei tohi mängus osaleda ega Britti otseselt aidata, liitub ta tüdrukuga põneval teekonnal, mis viib neid läbi kuulsate, kirjandusklassikast tuntud kohtade. Nende ühine rännak Inglismaa lõunaosast Põhja-Šotimaale pole üksnes võistlus konkurentidega, vaid ka sügavam eneseavastuse teekond.

Dean põimib oskuslikult kirjanduse ja armastuse teemad elust enesest. Iga lehekülg võtab lugeja kaasa maailma, kus unistused ja eesmärgid võivad muutuda, kuid kus alati on võimalus uuesti alustada. Britt õpib, et vahel tuleb minna läbi raskuste, et leida oma tõeline kutsumus ja mõista, mida tähendavad armastus, sõprus ja lootus.

«Armastus ja teised suured lootused» on inspireeriv ja südamlik lugu, mis köidab samaaegselt nii noori kui täiskasvanuid, pakkudes põnevat seiklust ja puudutavat eneseleidmist. See raamat on ideaalne neile, kes armastavad kirjandust, reisimist ja sügavaid emotsionaalseid kogemusi.

Märksõnad

Tagasi üles