Tartu Linnaraamatukogu fookuses on septembris Annelinn

Copy
Foto: Tartu Oskar Lutsu nimeline Linnaraamatukogu

Tartu Linnaraamatukogu pühendab septembris tähelepanu Annelinnale, tegevusi jätkub nii Annelinna harukokku kui peamajja.

Sel laupäeval, 21. septembril kell 11–15, ootab Annelinna harukogu kõiki pere- ja kogukonnapäevale. Tegevust jätkub nii suurtele kui ka väikestele, kõik tegevused on tasuta. Sõita saab karusselliga, esinevad Tartu II muusikakooli lapsed ja nukuteater ning kohal on Papagoi Keskus ja toidujagajate snäkilaud. Paranduskeldri töötoas õpetatakse villaesemete parandamist ning kogu päeva on võimalus osta kasutatud raamatuid.

Kell 14 algaval koguperekontserdil esitab Hedvig Hanson laule, mis puudutavad kuulajaid igas vanuses.

25. septembril kell 18 on Tartu Linnaraamatukogu peamaja saalis teemaõhtu «Annelinn - mu kodu». Külas on Lauri Räpp, kes kes räägib enda loomingust ning Annelinnast. Lauri Räpp on Tartust kirjutanud kolm raamatut ning üle kolmekümne kolumni ajakirjale Edasi. Viimane raamat «Meie Tartu», mille kaasautor on Robert Varik, valmis koostöös Tartu Linnamuuseumiga.

Lisaks sündmustele saab Tartu Linnaraamatukogu peamaja näitusesaalis tutvuda 10. oktoobrini Annelinnale pühendatud näitusega. Raamatunäitus räägib Annelinna elust ja olust läbi aegade ning uurib, milline on Annelinna minevik ja milline võiks olla tulevik.

Omanäolise infrastruktuuri ja loodusega Annelinn on koduks ligi 25 tuhandele tartlastele, erinevatele (mets-)loomadele ja lindudele ning mitmesugustele asutustele.

Tagasi üles