HAARAV LUGEMINE «Ta pani mu sisemuse võpatama, kui mind niimoodi vaatas...»

Copy
Foto: Shutterstock

Shelley Readi romaan «Voola kui jõgi» on hingemattev ja sügav lugu, mis viib lugejad 1940. aastate keskpaika Colorado karmi ja ilusa looduse rüppe. See on jutustus noore naise Victoria Nashi teekonnast, kes seisab silmitsi elumuutvate otsuste ja saatuse keerdkäikudega. Raamat haarab kaasa oma dramaatiliste sündmuste, hingematvate kirjelduste ja unustamatute tegelastega, tuues lugejani võimsa loo enese leidmisest ja ellujäämisest.

Romaani sündmused saavad alguse ühel jahedal sügispäeval 1948. aastal, kui Victoria on teel linnast tagasi oma pere farmi. Teda peatab võõras, kes otsib teed. See hetkeline kohtumine viib ootamatute sündmuste ahelani, mis muudavad Victoria elu igaveseks. Ta satub silmitsi südamevaluga, reetmisega ja igatsusega, mis sunnib teda lahkuma ainsast kodust, mida ta on kunagi tundnud.

Shelley Readi looming lugejad sügavale inimhinge sügavustesse. Victoria otsus ja tema võitlus ellujäämise ning omaenda väe avastamise nimel moodustavad raamatu keskse telje. See on lugu armastuse, lootuse, kaotuse ja tõe sügavaimatest saladustest, mis tõestab, et ühe inimese elu võib olla sama võimas ja voolav kui jõgi.

Märksõnad

Tagasi üles