Viktoria Ladõnskaja-Kubits andis välja lasteraamatu, millesse panustas ka tema tütar

Copy
Eesti Vabariigi 105. aastapäev. Pildil Viktoria Ladõnskaja-Kubits tütrega.
Eesti Vabariigi 105. aastapäev. Pildil Viktoria Ladõnskaja-Kubits tütrega. Foto: Konstantin Sednev

Endine riigikogu liige Viktoria Ladõnskaja-Kubits avaldas järjekorras oma seitsmenda raamatu, milleks on lasteraamat «Päkapikuraamat. Jah, ma olen olemas!». Raamatu kujundas kunstnik Anneli Akinde, lisaks osales illustratsioonide loomises Viktoria tütar Uma-Sofia (13).

Viktoria Ladõnskaja-Kubits, «Päkapikuraamat».
Viktoria Ladõnskaja-Kubits, «Päkapikuraamat». Foto: Raamat

Viktoria Ladõnskaja-Kubitsa sõnul on see raamat tagasitulek oma juurte juurde. «Viimase ja nüüdseks lugejateni jõudva raamatu vahele mahub ligi kümme aastat,» ütles ta. «Ühtlasi on see minu esimene lastele mõeldud raamat ja esimene raamat, mille ma ise kirjastasin. Ja muidugi teeb selle veel eriliseks, et lisaks professionaalsele kunstnikule on raamatu valmimisse panustanud noor kunstnik, minu enda tütar Uma-Sofia,» sõnas Ladõnskaja-Kubits.

Varem on Ladõnskaja-Kubits avaldanud kokku kuus raamatut. 2009. aastal ilmus «Vene köögi eripära. Eesti moodi», 2011. aastal «Peipsi veerel. Vanausulised paluvad lauda», 2012. «Emadepäev. Vastse ema vested» ja «Мамин день: Дневник молодой мамочки», kus oli ta üks autoritest, 2013. aastal «Lasnamäe valge laev» ja 2015. aastal «Poliitpäevik».

Raamat on värviline ja kõvade kaantega, selle väljaandmist on toetanud Eesti Kultuurkapital. Raamatu esitlus Pärnus toimub novembrikuus.

Tagasi üles