Poiste kasvatamise raamat aitab õppida armastama iseennast ja austama teisi

Copy
Foto: Shutterstock

Christopher Scanloni ja Kasey Edwardsi raamat «Kuidas kasvatada poisse, kes endale meeldivad» on praktiline juhend nii lapsevanematele kui õpetajatele, kes soovivad toetada poiste positiivset enesehinnangut ja minapilti. Tänapäeva ühiskonnas, kus poisid seisavad silmitsi mitmesuguste väljakutsetega, pakub raamat praktilisi strateegiaid ning elulisi näiteid, et aidata kaasa poiste emotsionaalsele, sotsiaalsele ja intellektuaalsele arengule.

Christopher Scanlon, Kasey Edwards, «Kuidas kasvatada poisse, kes endale meeldivad».
Christopher Scanlon, Kasey Edwards, «Kuidas kasvatada poisse, kes endale meeldivad». Foto: Raamat

See raamat ei ole pelgalt teooria, vaid põhineb tõenduspõhistel meetoditel ja pikaajalisel praktikal. Autorid rõhutavad, et selleks, et poisid kasvaksid enesekindlateks, tasakaalukateks ja empaatilisteks noormeesteks, on vaja tugevat enesehinnangut ja võimet austada nii ennast kui ka teisi.

Raamat sisaldab ka väärtuslikku infot, mis pakub lugejale loetelu tugevusi toetavatest iseloomuomadustest ja oskustest. Lisaks lapsevanematele on need kasulikud õpetajatele ja haridustöötajatele, kes soovivad neid põhimõtteid oma õppekavadesse kaasata.

Rahumeelse vanemluse mentor ja kolme lapse isa Tanel Jäppinen, soovitab raamatut kõigile, kes soovivad kasvatada iseseisvaid, empaatilisi ja enesekindlaid poisse, kes on võimelised toime tulema kaasaegse ühiskonna väljakutsetega. Raamat kutsub üles looma ühiskonda, kus inimesed usuvad iseendasse, austavad teisi ja suudavad empaatiliselt ning konstruktiivselt suhelda, vältides konflikte ja ebavajalikku agressiivsust.

Tagasi üles