RAAMAT Kas armastuse valemit saab välja nuputada?

Copy
Foto: Shutterstock

Claudia Carrolli raamat «Armastuse algoritm» püstitab lugejatele põneva küsimuse: kas armastuse valemit saab välja nuputada? Raamatu peategelane Iris on neljakümnendates naine, kelle elu juhib matemaatika. Tema elust on puudu veel vaid üks – elukaaslane. Pärast aastakümneid kestnud otsinguid on temast saanud pimekohtingute ekspert, kuid armastust pole ta siiani leidnud.

Kahekümnendates Kim on särav seltskonnahing, kellel ei ole pidutsemise kõrvalt tõsisemateks suheteks aega jäänud. Tema ebaõnnestunud kohtingulood lõbustavad kõiki töökaaslasi, välja arvatud tema ranget ülemust, Irist.

Claudia Carroll, «Armastuse algoritm».
Claudia Carroll, «Armastuse algoritm». Foto: Raamat

Seitsmekümnendates Connie, Kimi ema, on hiljuti lesestunud ja leiab end esimest korda pärast 1970. aastaid taas kohtingute maailmast. Vahepeal on palju muutunud ning see kõik pakub Conniele uusi väljakutseid.

Armastuses ja elus pettunud Iris otsustab luua uudse algoritmiga kohtingurakenduse, mis peaks kokku viima inimesed, kes on üksteisele loodud. Et testida rakendust ja meelitada ligi erinevas vanuses kasutajaid, kutsub ta appi Kimi ja Connie.

Õhku jääb aga küsimus: kas ideaalse kaaslase leidmine on tõesti puhas matemaatika? Või keeravad naised oma katsetega hoopis suure jama kokku? Raamat haarab lugejad kaasa kolme naise põnevatesse seiklustesse armastuse ja kohtingute maailmas ning pakub seeläbi nii huumorit kui südamlikke hetki​.

Märksõnad

Tagasi üles