Ilmus lõbus raamat, mis selgitab lastele täiskasvanuks olemist

Copy
Foto: Shutterstock

Kuidas on olla täiskasvanu? Kas täiskasvanud saavad šokolaadi süüa, millal iganes tahavad? Kas täiskasvanud võivad öö läbi üleval olla? Miks peavad täiskasvanud raha teenima? Milliste ametite vahel saavad nad valida? Just sellistele küsimustele leiab uuest lasteraamatust vastused. Täiskasvanud elavad ju elu, millest lapsed on lummatud ja millest nad võib-olla täielikult aru ei saa.

Anna Fiske, «Kuidas on olla täiskasvanu?»
Anna Fiske, «Kuidas on olla täiskasvanu?» Foto: Raamat

Anna Fiske kirjutab südantsoojendavalt, kaasavalt ja naljakalt laste ning täiskasvanute elust. Raamat «Kuidas on olla täiskasvanu?» hajutab laste võimalikke hirme, mis võivad tekkida täiskasvanuks saamise ja paljude uute ülesannete ning kohustuste saamise ees. Samas, täiskasvanud ehk ei erinegi lastest nii palju?

Anna Fiske (snd 1964) on Norra kirjanik, illustraator ja koomiksikunstnik. Ta on loonud teksti ja pildid enam kui 70 raamatule. Oma isikupärase ja mängulise stiili tõttu on ta pälvinud mitmeid auhindu ja tema raamatud on osutunud väga populaarseks paljudes riikides.

Varem on eesti keeles samalt kirjanikult ilmunud populaarsed lasteraamatud «Kuidas minna kooli?» ja «Kuidas teha beebit?».

Tagasi üles