Arst ja menukirjanik Freida McFadden: asi on mu ajus. Mul on päris kindlasti väga analüütiline aju

Copy
Freida McFadden.
Freida McFadden. Foto: Mira Whiting

Amazoni menukirjanik Freida McFadden on praktiseeriv tohter, kelle erialaks on ajuvigastused ja kes on ühtlasi kirjutanud ridamisi Kindle’i menuraamatuid: psühholoogilisi põnevikke ja meditsiinihuumoriga vürtsitatud romaane. Ta elab koos pere ja musta kassiga New Yorgis sajanditevanuses kolmekorruselises ookeanivaatega majas, mille trepiastmed iga sammu tehes kriuksuvad ja ägavad, ja kus keegi su karjumist ei kuuleks. Välja arvatud ehk juhul, kui ikka väga kõvasti karjuda.

Kuidas sul õnnestub omavahel sobitada arsti ja New York Timesi menukirjaniku karjääri? Mis pani sind üldse otsustama, et sa tahad kirjanikuna kätt proovida?

Ma pole tegelikult kunagi tahtnud kirjanikuks saada! See on üks neist asjadest, mis lihtsalt juhtus. Kirjutamine on alati minu jaoks olnud hobi. Osalesin kooli ajal kõikvõimalikel loovkirjutamise kursustel, kuid elukutsena ei kaalunud ma seda küll kunagi päriselt. Kuid samas olen ma alati, nii kaua kui ennast mäletan, unistanud raamatu avaldamisest. Õnneks lõppesid kõik mu katsed teha seda traditsioonilisi võtteid kasutades ikka ja alati krahhiga.

Tagasi üles