Anu Aun esitleb lasteraamatut «Eia seiklus Tondikakul»

Copy
Anu Aun.
Anu Aun. Foto: Tairo Lutter

Raamatu «Eia seiklus Tondikakul» esitlus toimub 1. detsembril kell 16 Solarise Apollos. Raamatust vestlevad autor Anu Aun ja illustreerija Sirly Oder, kohal on ka filmi peaosatäitjad: Paula Rits («Eia») ja Siim Oskar Ots («Ats»).

Anu Aun «Eia seiklus Tondikakul», illustreerinud Sirly Oder.
Anu Aun «Eia seiklus Tondikakul», illustreerinud Sirly Oder. Foto: Postimees Kirjastus

Aasta eest jõudis kinodesse stsenaristi-režissööri Anu Auna käe all Eesti Vabariik 100 konkursi raames valminud mängufilm «Eia jõulud Tondikakul», millest sai kiiresti palavalt armastatud ning vaadatuim kodumaine koguperefilm. Kuna nii paljud lapsed küsisid, kas ikka raamat ka tulemas on, täitis Anu koos illustraator Sirly Oderiga selle ammuse ühise unistuse.

Raamat «Eia seiklus Tondikakul» räägib 10-aastasest Eiast, kelle plaanid võtavad ootamatu pöörde, kui linnatüdruk viiakse talvevaheajaks ürgse loodusega salapärasesse Lõuna-Eesti tallu. Eia ei oska esialgu aimatagi, et õige pea asub ta päästma hukule määratud põlismetsa, kokku viima kaht armastavat inimest ning lahti harutama oma pere kiivalt hoitud saladust.

Tegemist on südamliku ja puudutava looga, millega tahame lastele öelda, et selleks, et muuta maailma, ei pea olema superkangelane, lahendama kuritegusid ega võitlema lohega. Iga väiksemgi heategu jätab olulise jälje!

Loe raamatu kohta lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles